Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporx haberi orjini galiba.

Bu arada Rodrigues bize gelse şuan kıyamet kopmuştu ama fbliler uçağını filan takip ediyorlar sanırım. Ezikler seviyemizden çok uzaklar yeni bir ezeli rakip bulmamız gerekecek gibi.
josef hamlesiyle karsilik veriririz gibi duruyor. misilleme diye topal mopal gelmez herholf. yahut gidip volkan demirele teklif yapalim.

5-10 milyon icin takimin onemli isimlerinin satilmasina karsiyim.

Yakin zamanda
- 2.5 milyon icin Melo yu sattik milyonlar harcadik yerini dolduramadik
- Gomisi 6 milyon icin sattik Şl ve ligde forvetsiz oynadik. Gruptan cikamadik 10 milyon zarar. Diagneye 13+ mitroya 2 milyon + ikisinin maasi yillik 5 milyon. Toplam zarar 30 milyon
- Podolskiyi 2.5 a sattik gene milyonlar harcadik v.s
- Bjk marceloyu satti 8 e Pepeyi getirdi 2 yillik 10 milyon maas verdi.
Bu ornekler uzar gider. Özet olarak takimin kilit taslari üç bes kurus icin satilmamali.

Trabzon yerine Genk'e gitti, 2 sene gecti ve 5 milyona Celta Vigo'ya transfer oldu

D_Nz9ebXYAI3p2K

Moses ve Rodrigues hangi evrende babel ve fegden iyi bilmiyorum ama bu evrende olmadigi kesin. Fenerin bütün hucum hattini bu ikilinin kramponuna degismem.

Yarım sezonluk oyunculara asla üzülmem örnek Talisca gider üzülürüm, Garry Terim öncesi bir hiçti, nasıl Lens fb için öyleyse buda aynısı, Terim'in kanat odaklı oyunlarında kanatlardan daima verim alır Emre Ç. bile en iyi sezonunu yaşadı Terim'in sisteminde, Valbuena gibi daha kreatif bir oyuncuyu kullanamayanlar, Moses'in bir gömlek altıyla hiç olmaz, Emre Mor gelsin Garry'den daha iyi demiyorum bak, 3 kat daha fazla katkı verir, kariyeri boyunca Terim'le olan dönem dışında hüsran yaratan bir adam Garry hayırsız olsun demeye bile gerek yok olacak, önemli olan ne kadar sapladığı ?

Zaman cabuk geciyor. Bizim yonetim bir an once orta saha oyuncularini almali yoksa gecen seneki fiyaskolari yasiyacaz gibime geliyor.

babel ve fegh ligin en kaliteli kanadı

ama bu adamlarla ortasahayı daha farklı kurgulamak lazım

Bizim çıkma lastiklerle lig de kalırlar üstüne uefa da bir ihtimal o da bu üçüncü sınıf kulübe yeter de artar

Diagne'yi forveti boşverin, acil orta saha.

Josef çok faul yapıyordu fenerde, onlar kayrıldığı için fazla ceza almıyordu. Biz de sürekli kart görür top oynatmazlar. Bir de Fener'den gittikten sonra ne yaptı hiç bilmiyorum temposu filan düşmüş olabilir. Şahsen istemem.

5-10 milyon icin takimin onemli isimlerinin satilmasina karsiyim.

Yakin zamanda
- 2.5 milyon icin Melo yu sattik milyonlar harcadik yerini dolduramadik
- Gomisi 6 milyon icin sattik Şl ve ligde forvetsiz oynadik. Gruptan cikamadik 10 milyon zarar. Diagneye 13+ mitroya 2 milyon + ikisinin maasi yillik 5 milyon. Toplam zarar 30 milyon
- Podolskiyi 2.5 a sattik gene milyonlar harcadik v.s
- Bjk marceloyu satti 8 e Pepeyi getirdi 2 yillik 10 milyon maas verdi.
Bu ornekler uzar gider. Özet olarak takimin kilit taslari üç bes kurus icin satilmamali.

Renktas anlıyorum seni. Bir yere kadar hak ta veriyorum. Lakin FFP sebebiyle sattigimiz deger kadar oyuncu transferi edebiliyoruz. Haliylede oyuncu satmamiz gerekiyor ki eksik yerlere oyuncu bulup alabilelim. Kadro kalitemiz ortada. Yedeklerimiz çöp. Haliyle butun gozler ilk 11deki kilit oyunculara cevriliyor. Ben fernandonun gitmesine uzulmedim degil. Ama seneye buyuk olasilik kontrat uzatmaya yanasmayacak birinin (yas itibariylede akillica da degil) bedavaya gitmesinden gayri bu sene 4-5e gitmesi bence daha uygun.

Ligde Feg'den iyisini geçtim ona yakın bir oyuncu bile görmüyorum ama tempo olayı ciddi sıkıntı. Biraz git gel yapınca resmen koşamıyor gibi olmaya başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt