Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banegs transferi çok kritik. Olursa orta sahaya çağ atlatır yanına iyi bir 6 numara ile tüm tartışmalar kapanır.

kusra bakma da zerre katılmadıgım gibi saçma buldum mesajını,kırılmazsan.babel ile feghouli olmaz diyosun.feghouli bu ligin en özel oyuncusu.şampiyon yaptı.babel bjkde ortalama 12 golle oynadı.emre moru da aldık.daha onyekuru gelecek diyolar.isvec milli takım oyuncusu jimy var.bitik rodrigues ve koca 1 seneyi boş geçiren mosesle nasıl önde oluyolar hayret.forvette mitroglu vedatı falan sallar.diagne ligin gol kralı herseye ragmen.2 ortasaha ve 2 forvet garanti geleceği için zerre önde olamazlar
Seni bu sert mesajından dolayı kınıyorum.

o degilde harbi fener bu senede sampiyon olmazlarsa dukkani kapatirlar lan kac para harcadi bu herifler
ayrica avrupadan men gelir bence seneye ordanda para gelmicek
acaba her turlu batarlar mi

Sen gel şampiyonluk kutlamasına katıl, üçlüler çektir, sakatlandığın zaman gözünden yaşlar aksın.. Gel Fener’e imza at ha?

Bu camianin evlatları sadece top oynayan sabiler değil keza karakterli kişilerdir. O yüzden tepkili insanlar Arda’ya suna buna..
Garry’i beğenirdim, katkısı da oldu lakin iğrendirdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zabellos forvetin marcaosu olur

fotomaç Yeni Suarez diye haber girmiş hakkında:)

Parayı gömün buna artık

paraguay1-0ND.jpg

Hoca rakiplere bakarak transfer yapacak herhalde. Şu anda çok fazla transfer yapmasına gerek yok gibi. Fener kadro mühendisliğinden ziyade transfer sezonunda taraftarını mutlu edecek transfer yapıyor sonuç onlar adına yine hüsran olacak gibi. Defans hatları yine çok zayıf. Ayrıca kaleci olayı muallak onlar için tutup tutmayacağı belli değil. Biz işimizi güzel yaparsak rakipler bizi çok etkilemez.

Bu sene en kritik sene sampiyon olursak fenerin battigi sene olur. Yapin su gerekli yerlere kaliteli transferleri bitirelim bu işi

Daha ben hocamın elaleme göre is yaptığını görmedim. Hoca bu yeri geldi sihirbaz oldu yeri geldi baba fakat hiçbir zaman sidik yarısına çevirmedi olayı. Gerçi hoş yarıştıracak kim var ki ligde kalibresine göre..

——————————————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Hoca rakiplere bakarak transfer yapacak herhalde. Şu anda çok fazla transfer yapmasına gerek yok gibi. Fener kadro mühendisliğinden ziyade transfer sezonunda taraftarını mutlu edecek transfer yapıyor sonuç onlar adına yine hüsran olacak gibi. Defans hatları yine çok zayıf. Ayrıca kaleci olayı muallak onlar için tutup tutmayacağı belli değil. Biz işimizi güzel yaparsak rakipler bizi çok etkilemez.
Şu anda cok fazla transfer yapmasina gerek yok mu ? Orta saha yok stoperlerin yedegi yok , forvet desen hüsran nasil olcak bu iş

Fatih hoca yine bişey deniyor olabilir. Geçen yıl santraforsuz şampiyon oldu. bu yıl da orta sahasız şampiyon olurum lan ben. Havasında olabilir.

Allah biliyor ya geçen sene hakemlerin şerefsizlikleriyle küme düşmekten kurtulan şerefsiz şikecileri 3 4 transfer yaptı diye bizden iyi gören hatta bize rakip gören kişilere ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama ceza almamak için etmiyeceğim.Birader uyandırayım biz geçen sezon ilk yarıyı forvetsiz geçirdiğimiz halde 8 puan geriden gelip şampiyon olan bir takımız.2 kaybımız var fernando ve onyekuru ki bence onyekuru yeniden takıma katılacaktır.Siz süper zekalar ( şikeci şerefsizleri ısrarla övüp onların transferlerini buraya taşıyan mallara diyorum) orta sahanın eksik olduğunun farkındasınızda İmparator farkında değil mi sanıyorsunuz.Aklınızdan çıkarmayın kuş seviciler Galatasaray Türkiyenin en büyük kulübü değil TEK BÜYÜK KULUBÜDÜR.febe köpeği ve kargalar bizim büyüklüğümüzün altında ezilmeye mahkumdurlar.Ayrıca son olarak burda milletin huzurunu kaçırmak maksadıyla yazan aranızda ne kadar fenerli varsa anasını avradını 6222

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt