Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.650
- 30.621
- 1.988
Bende de böyle görünüyor hocam normali bu değil mi ki?![]()
Twitter paylaşımları bende böyle gözüküyor ne yapmam lazım ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende de böyle görünüyor hocam normali bu değil mi ki?![]()
Twitter paylaşımları bende böyle gözüküyor ne yapmam lazım ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamlar en iyi zamqnlarimizda bile bizi yeniyorlar. En kotu zamanlarinda da oyle.Bu takımın ölüsü fb kadar bok sıçar. En iyi dönemlerin de bile yokluk içinde şampiyonluk olduk.
bana kalsa şöyle derdim: aranizda ne kadar febejekeli varsa anasını avradını 7 ceddini soyunu sopunu gelmisini gecmisini huyunuzu suyunuzu ableminizi renklerinizi sulalenizi falan derdim de demiyorum
sanmam,hoca onayı vermiş.o da çözülürzorunlu satın alma meselesinde tıkanırsa şaşırmam bu iş
Servet kaleye 10 saniyede topla gitsin istediğini yaparım
emre mor bizden baskasına gitse üzülürdüm doğrusupuhahaha deniz türüçü fb ye ittirip Moru aldık![]()
Kewell ve Arda sağ kanatta ne kadar oynadıysa , Onyekuru ve Garry sağ kanatta ne kadar oynadıysa Emre Mor da sol kanatta öyle oynar.Sol kanat:
Babel
Emre Mor (Celta'da sol kanatta oynadi)
Sag kanat:
Feghouli
Jimmy Durmaz
Yunus Akgun
Onyekuru transferini unutabiliriz gibi. Artik orta saha'yi degistirme zamani.
Adam 6x kadro disi kalmis (totalde). Kurtulduklarina sukrediyorlardirAli Naci'de girdiğine göre hemen hemen bitmiş bu transfer.
Fakat Celta Vigo sorun çıkarabilir bakın görün.
Bahsi geçen oyuncu Emre bile olsa millet bizim Diagne'ye yaptığımız gibi yapmıyor.
Kiralasak bile olsa mutlaka belli bir seviyede maddi istekleri olacaktır.