Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleyküm ahali askerdeyim telefonu anca alabilidim , hiç takip edemedim transfer sezonu nasıl gidiyor , gene rezaletmiyiz ? Fernandoda gitmiş . Kimi istyoruz bilgilendirecek biri varmı ??

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

• Banega - JM Seri - Cuellar - Nakamba - C Falcao - Mensah - Roque Mesa isimleri var ortasaha icin
• Guga sağ bek icin bir kaç kere yazıldı
• Onyekuru tekrar kiralanması gündemde
• Forvet icin çok isim yazılıp çizildi sanırım.. Balotelli - Okaka - Falcao - Zabellos - Ahmed Musa bunlardan birkaçı.
• Yerli olarak Emre Mor - Okan Kocuk - Yunus Mallı yazıldı. Okay da denildi ama zor.

**Diagne satışı bekleniyor transferler icin genel kanaat bu yönde.

**Evet su an icin sistemsiz ve plansız bir görüntü çiziyor. Fatih hocaya güvenmekten başka bir tesellimiz de yok açıkcası.

**Unuttugum isimler olabillir genel tablo bu hocam, umarım işine yarar

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

sevilla'nin 8.transferi olmus fernando. hepsini de bonservis bedeliyle almislar. 10 milyonun altinda transferleri fernando. 4.5 onlar icin cerez parasi

Badou'nun Osmanlı'daki en iyi sezonu 11 gol 4 asist de benim bahsettiğim etki sadece istatistiklere yansıyan kısmı değil. Badou, Osmanlıspor'un bir çok maçında takımını sürükleyen oyuncuydu
Çünkü 10 numara pozisyonunda oynuyordu. Anadolu kulübünde takimi sirtlayan bizde sirtlayabildi mi? Kocaman bir hayır. Bize takim oyunu oynayacak bir 8 numara lazim. Ndiaye 8 numara denedi hoca verim alamadi. 6 numaraya koydu verim alamadi sebep belli pas yüzdesi çok düşük. Hoca bam gum şut cekecek skora katki verecek bir orta saha istiyor kesinlikle eminim. Melo'nun ilk sezonu gibi ofansif etki gosterecek adam istiyor ki aylardır banega israrida kesinlikle bundan dolayi. Belhanda skorer bir isim değil. Çünkü hoca biliyor ki ben bu sene skorer golcü alamazsam nakavt olurum. Benim golcümu kitlerlerse mahvolurum. 8 uzeri gol katkisi yapabilecek orta saha istiyor net bence. Çünkü beklemedigi sekilde onyekuru 16 gol atti ki bunu tekrar saglayabilecek ucurtma kanadimiz yok şuan.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Naci'ye göre Emre Mor 1 senedir Galatasaray'a gelmek istiyorumuş. Fatih Terim ile Emre Mor İstanbul'da yüz yüze görüşmüş. Emre Mor ismi transferi medya'ya, özellikle sosyal medyaya düşmesiyle daha önce 0 bonservis ile transfer edilecekken şimdi Celta Vigo bonservis istiyormuş.

Banegaya elveda diyebiliriz.Fernando kazığı bunlara fena koymuştur bırakalım öyle kalsınlar

Ali Naci'ye göre Emre Mor 1 senedir Galatasaray'a gelmek istiyorumuş. Fatih Terim ile Emre Mor İstanbul'da yüz yüze görüşmüş. Emre Mor ismi transferi medya'ya, özellikle sosyal medyaya düşmesiyle daha önce 0 bonservis ile transfer edilecekken şimdi Celta Vigo bonservis istiyormuş.
Galatasaray düşmanı bu adi kişilik yaydı haberi tabi bizim büyük başkan da limon sıktı üstüne

Ekli dosyalar

• C1CE5FF2-E2E7-4F9F-8C93-03229616EC24.webp
    C1CE5FF2-E2E7-4F9F-8C93-03229616EC24.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 149
Vay be Seri'nin menajeri Istanbul'a bile gelmis. Demek ki gelmeye gonlu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt