Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanırım sadece finansal borçlar yapılandırılmış. Gerçi faiz açıklanmıyor ama yinede takımlar rahatlayacaktır
Ben hic ısınamadım bu konuya,sanki birileri ! Bir süre sonra klüplere kayyum atamaya kılıf hazırlıyor gibi. Tff başkanı da zaten atamayla geldi seçim hikaye,bu işin sonu bombok bir yere varacak gibi ya hayırlısı.

Cenk Ergün'un transfer sihirbazı filan olduğunu söylemiyorum ama adam tek transfer döneminde 9'u ilk 11'e olmak üzere 11 transfer yaptı. Bizim yönetim 11 transferi 3 dönemde filan anca yapar. Cenk Ergün'u verilen maaşlar nedeniyle herkes eleştiriyor ama Maicon haricinde adamın aldığı hiçbir oyuncudan zarar etmedik.
İnsanları sunu anlamıyor. Hiçbir sportif direktör kafasına göre oyuncu almaz. TD bir liste verir, SD ilk tercihten başlamak üzere kulup ve oyuncu ile görüşmeleri yapar. Akabinde de maliyet/performans kıyaslaması yapılır ve birisi tercih edilir.
Bakıldığında o dönemde alınan Gomis, Maicon, Mariano, Fernando, Feghouli ve Belhanda'nin maaşları TR/oyuncu/ takim skalasıni düşünürsek son derece normaldi.
Bu konuda sadece Ndiaye'ye verilen maaşi ve Belhanda'nin kulübüne verilen Sevr antlaşması gibi bonuslari elestirebilirim.
Abi herşey iyi hoşta o takım şampiyon olmasaydı elimizdeki oyuncuları nasıl çıkarabilecektik. Fatih Terim bu oyuncularının rahatlıkla satılmasında 1 numaralı adamdır. Yönetimden ve futbolcuların kalitesinden de önce gelir. Dursun ile cenk adamlarla öyle sözleşmeler yaptılar ki birçok futbolcu ve bu oyuncuları transfer etmek isteyen klüpler bu kadar maaş ve bonservis vermezdi. Şampiyonluk ve şampiyonlar liginde olmamız çok önemliydi. Cenk ergün güzellemesine gerek yok bence. Çok süper kadro mühendisliği olsaydı latovleviciye muhtaç olmazdık. Şükürler olsun ki geçen sezon nagatomo sürprizi ve şansı ayağımıza geldi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre mor her halükarda bizim oyuncumuz anlaşılan.kiralık olarak zaten bizim ama bonservisini de alcagız he,güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt