Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ljobumir fejsa yazmışlar bizim için. Bi ara fb ilgileniyodu

Galatasaray wants to take the steering wheel Souza back to Turkey football

Souza, currently at Al Ahli in Saudi Arabia, is in the sights of Galatasaray. GloboEsporte.com found that the Turkish club went in search of the player, but considered a high value what was requested by the Saudis. Last year, the Arab club disbursed € 11 million (R $ 46.43 million) to take the Brazilian from Fenerbahçe and did not give up recovering a good amount.

Despite the figures, Galatasaray promises a new attack on Souza.

Sizin yapacağınız transferlerin içine sıçayım.Bir forvet alınacak ve Okaka ile anlaşılıyor.Fernandoyu satıp Josefe teklif götürüyorlar.Neymiş Şampiyonlar ligi kadrosu kuruyorlar.

Ben de onu söylemeye çalışıyorum zaten seri söylediğiniz kadar iyiyse epl den teklif gelecektir muhakkak ki o da orada oynamaya devam etmek isteyecektir.

Hocam bir nevi katılıyorum sana ama söyle bir çıkar yol var sanki;

• Bu adam geçen sene 30M€ geldi iyi hoş. Ama kimse öyle üst düzey performans sergilemeden baska takıma transfer olmaz EPL’de. Keza Fulham’da aldığının yukarısına satmak isteyecektir. Su an icin de böyle bir şey söz konusu degil, kimse çıkarıp 30-40M€ vermez bir sezonluk oynayan oyuncuya EPL’de. Kiralayacaklardır bana kalırsa, ha bize olur mu bilemem zor görünüyor..

• En çıkar yol kiralanması olacaktır JM Seri’nin. Ben böyle düşünüyorum.. CL faktörünü de katmak lazım.

• Hatta en yakın ornegi Stoke City’den Shaqiri. Aldığına çok yakın fiyata verdiler, hem de ciddi performans göstermişti Shaqiri.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

bugun asporda feijsa ismi cikti. adamlar yalan makinesini bozar.

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, ülkesinin basınına geçen sezon ve hedefleri ile ilgili konuştu.

Kupa zaferlerinin mutluluğunu yaşadığını söyleyen 23 yaşındaki oyuncu, "Geçen sezon yaşadıklarımı hiçbir zaman unutmayacağım, bu kesin. Galatasaray ile ilk kupamı kazanmak benim ve kariyerim için çok özeldi. Şimdi başarılı bir sezon daha geçirmek için çalışmaya devam ediyorum" dedi.

"ÇOK DAHA MOTİVE OLMUŞ DURUMDAYIM"

Takımda mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini de vurgulayan Marcao, "Burada mutluyum ve çok daha fazla motive olmuş durumdayım. Harika bir takımımız var ve bu sezon beklentiler daha yüksek. Çok önemli maçlar var önümüzde ve onların hepsine hazır olmak için çalışıyoruz. Şimdiden hem fiziksel, hem de teknik ve taktik açıdan çok sıkı çalışıyoruz. Hepimizin bu periyotta gelişmek için elinden gelenin tamamını vermesi önemli" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında Chaves'ten kadrosuna kattığı Marcao'nun 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt