Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse beyler güzel yangın yaptık mesa’dan vazgeçmişler galiba :)

bu taner karamanın dediği oyuncu emre mormuydu acaba

mor alınabilecek bir risk, tutarsa malum zaten tutmazsada bişey kaybetmeyiz piyasası düştü çünkü 15-20 m verip kadroya katmıyoruz sonuçta satın alma opsiyonu max 5 falan olur

mor yabancı olsa bile alınabilecek bi riskken yerli olmasıda diğer artısı bizim için

çok enteresan bi oyuncu tutarsa seviye atlatabilecek biri ligde zaten illaki oynar ama cldede bizi ileri taşıyabilir

bence kanada hapsetmek yerine serbest oynatmalıyız,defansada pek yardım etmiyo kanatta oynarken

arkasına 2 sağlam genç scout transferi yapılıp kanatlarada feg ve babeli koyup forvetede puscas/silas/eleke (hiçbirini izlemedimde iyi bi scout transferi işte isimler değişebilir) yapıp sezona başlarsak güzel olur

terim-onyekuru-oW3i.jpg

Fatih Hocam Emre Mor için Onyekuru'dan inşallah vazgeçmemiştir.

Bence her kim gelirse gelsin Onyekuru 1 sezon daha bizimle kalmalı.

@cimbomedyas: ÖZEL | Galatasaray'da Emre Mor transferi sonrası İsviçre'nin Luzern takımında forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Blessing Eleke ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda imza aşamasına gelindi. Her 2 oyuncu da hayırlı olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bugün akiyorrrrr

bu eleke'yi hic izlemedim ama cok psikopat bir tipi var

cok can yakarrrr lan bu

348229-1532683738.webp

emre mor kesinlikle alınabilecek bir risk.
tutarsa müthiş bir hamle olur.

Olumsuz haberlerden sonra güzel haberler gelmeye başladı.

Emre mental olarak sıkıntılı olsada her transfer dönemi istediğimiz bir oyuncuydu adam safi yetenek. Kafasını futbol oynamaya ikna ederse ucuza müthiş bir oyuncu almış olacağız.

Yusuf dangozuna Emre'yi tercih ederim. Zaten Yusuf'a şu ''bu stadda boşum yok'' mevzusundan beri ayardım gitsin kasımpaşada filan çürüsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt