Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: "Çocukların kumbarasındaki paraya talip olanlar ile çocukların kumbarasına para koyanlar eş değer görülüyor. Ben bu sözlerle hocamı bir kez daha selamlamak istiyorum."

OHHHHHHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA YUHHHHH

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Cengiz baskan bildigin S400 ü firlatmis :)

Emre Mor ile İstanbul'da bire bir görüşmeye imza atıldı.
Bugüne kadar mental sorunları nedeniyle transferine soğuk bakılan Emre Mor, onayı aldı...
Fatih hoca da, Emre'nin kiralanmasına onay verdi...

Emre Mor, Galatasaray'a artık çok yakın... (Ali Naci Küçük)
Ali Naci yine tutturdu:)

Ben Emre'yi Galatasaray da görmek istemem.Bedavaya dahi olsa.

Madem aldık.ondan verim almanin tek yolu.sorumluluk yüklemek mitiroglu muamelesi değil diagne muamelesi yapılmalı sahada.kenarda durduğu her maç takımdan uzaklaşacak.4 maç 11 de yer almasin 5. Maç yedek kulübesinde instagramdan hatun ayıklamaya çalışacak.

Umarım bu fırsatı iyi değerlendirir.hem biz o emre

50585

Emre'nin Milli Takim'daki ilk antrenmani, 3 sene gecti ve hala ayni nokta da, artik gelisim gosterme zamani.

bu arda yunus yorumlarına sadece gülüyorum : ) yunus aslen forvet ama öyle yetenekliki kanatta da oynayabiliyo.yunusun forvete yakın oynaması lazım,kanat forvet ya da forvet olarak.bu şekilde müthiş verim alırız,tabi bu yazki fiziki gelişimi önemli

3 emre var.3'ü de gercekte Galatasaraylı...emre akbaba cabuk döner,emre tasdemir de inşallah toparlar ve yine bizi hayran bırakır kendisine

Galatasaray gider 21 yaşındaki saf yetenek Emre Mor'u alır, Fener gider 34 yaşındayken kovduğu 39 yaşındaki Belözoğlu'nu alır.

Arada büyük vizyon farkı var.

50586
1999-canakkale dardanel maçından.28.hafta...mususi gol kaçırınca tepkiler.ebru destan müthişmiş yav,kumral ,renkli gözlü,beyaz bluzlu ve mavili abla da cok güzel ama adını bilmiyorum : (

Guliano ve de souza transferleri de bence kendi cebinden kulübe para aktarma transferleri

Besiktas da yapti kac kere aynisini,Adamlar yapiyorlar Ceza meza da yok,yapamayan biziz.Benim üzüldügüm Antuda ki mallari da gectik,Terim kimi aldiriyorsa Terim Adam eder,isik var oluyor,oysa alinanlarin hepsi cöp(Emre Mor,Şener Özbayraklı,Adem Büyük vs),Serefsiz Sikebahcenin elimizden aldigi oyuncular ise iyiki almadik,zaten cöpler oluyor.Ne olursa olsun Para dilenen Serefsizlerin elinden Vedati alacaktin,sende verseydin 4 genc oyuncu ne olacak,ama kaptiriyorsun iste.Terim sevdasi size gercekleri görmenizi engelliyor,körlesmissiniz.

Bu transfer girilmeye değer bir risk kesinlikle potansiyeli çok fazla bu çocuğun hasan şaş gibi tam manyak
Eğer emre burada da tutunamazsa zaten kaybeden biz değil emre olur Danimarka'da balıkçılık yapmaya başlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt