Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50548

ercancan ve göbüşünü aysalcılar yesin dediğim canım hocam:kırmızıkalp:

Abdurrahim Albayrak: "Ben Roque Mesa'yı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Jesus Navas'ı ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Banega'yı ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Roque Mesa'yı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın'

abdurrahim-albayrak-aa_16_9_1534750085-880x495.jpg

Emre Mor Terim bulusmasini Bu forumdan hariç 3 birbirinden bagimsiz kisiden duymus oldum. Yakinda haberleri düserse sasirmayin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Guvenc kurtar dogru durust konusamiyor bile, utanmadan bu adami para verip ekran basina cikartiyorlar

bunların boyd transferi noldu ya
Meksika ile oynanan Gold Cup’ta Meksika 1-0 kazanıp, şampiyon olurken maç sonunda ülke basını, “Beşiktaş’la anlaşan Tyler Boyd maçta oynamadı”bilgisini verdi.

Portekiz basını ise transferin hala kesinleşmediğini öne sürdü. Abola,“Boyd’un Beşiktaş’a devri konusunda görüşmeler olumlu ilerliyor ancak henüz kesinleşmiş bir şey yok. Vitoria Kulübü 3 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Türk kulübü de sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış oyuncuya bu parayı vermek istemiyor” diye yazdı.

KAYNAK: AKŞAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt