- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Ali yavuz gerçekten iyi mi reis?
Kaymak gibi fiziği var çocuğun Mustafa, Oyun zekası ve yeteneği olan bir isim, Ozan gibi an itibariyle patlamaya müsait mental yapısı düzgün ise eğer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali yavuz gerçekten iyi mi reis?
Arkası büyük beli ince, fiziği şuan en iyi genç oyuncu, ver formayı lige ayar çeksin.Kaymak gibi fiziği var çocuğun Mustafa, Oyun zekası ve yeteneği olan bir isim, Ozan gibi an itibariyle patlamaya müsait mental yapısı düzgün ise eğer.
Ona kaptırma değil aklını kullanma diyorlar. Yoksa biz çok hocanin istedigi adamlar 7 8 verip aldik sonucu ortada Diagne gidip başkaları gelsin diye Diagne duasina çıkıyoruz.hocanın istedigi bir oyuncuydu kaptırmalarına üzüldüm
Koç’un para sorunu mu var ? uefa’dan yaptırım gelmediği sürece alır alabildiği herkesi. Sponsorluk falan diye kılıfına uydururlar uefa bişey demedikçeKoç gemileri yaktı da bilinçsiz yakıyor. Verilmeyecek rakamları veriyor. Şampiyon olamazsa 5 yıl lige havlu atarlar.
Eskidendi o. Artik eskisi kadar pasaport efekt yokTürkiye'den de Hollanda Euro'suna gelecek çok kız bulursun renktaş sorun değil bize göre 3-0 önde başlıyorsun maça![]()

bence 2 side vasat oyuncu hele türücü hic begenmem orta acmaktan baska bi iş yapmayan agır kagnı gibi bi adamHerkes Muric ve Turuc transferlerini kucumsuyor ya aha buraya yaziyorum. 2 oyuncudan da faydalanacaklar
Saçma sapan bide yorum yapıyolar oraya giden beyinsiz topçular hakkında. Bırakın yahu kendimize bakalım. Bakın ne güzel diyor bazı arkadaşlar Ali Yavuz fln inceliyorlar.Yav harbi fener transfer nobeti filan acin bu nedir ciddi ciddi 11 yapanlar filan var tek tuk olsa da neyse ona cok vermisler buna az vs bana ne abi fenerden? Kayda deger bir haber varsa yazalim da her seylerini konusmak neyin kafasi
bizim sistemde çok iş yapardı herifHotby turkiyede bir halt beceremez
Herkes Muric ve Turuc transferlerini kucumsuyor ya aha buraya yaziyorum. 2 oyuncudan da faydalanacaklar
karartacak anlaşılan