Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozornwafor sizce bu yıl kiralanır mı? şuan 14 yabancı var ve henüz giden olmadı. Ben bu sezon kiralanacağını düşünüyorum
Mantiken kiralansa iyi olur cunku surekli oynayip kendini gelistirebilir anca. Bizde kalirsa yedek kalir genelde.

Haber gecen haftadna. 6 milyon teklifimizi kabul etmemisler. Avrupa icin 50 milyon serbest kalma maddesi varmis ve satmayi istemiyorlarmis. Biz 8-10 milyon teklifi yapmayi düsünüyoruz ama o da yetmez diyorlar. Oyuncu avrupaya gitmeye karsi degilmis, ama daha oyuncu bizimle görüsmemis.

Yuh adam 27 yasina girecek. Bunlar ne bekliyor bonservis olarak.
50 demisin iste :)

fernando, mariano, belhanda, diagne gider.

toparlamazsa miroglu da gider.

Hahahahaha Türüç kazığının üzerine sonunda oturmuş mu Fener? Yeni Alper Potuk hayırlı olsun. Alper'in birini gönderip diğerini aldılar :tbr::asd::dans:

şu markoviçi hep Galatasaray'da görmek istemiştim fb adamın hayatını kararttı
Türkiye de oynadığı zamanlar bütün basın bizim borçlarla ve rvp ile haşır neşir olduğundan bu adamı irdeleyen pek olmadı.ciddi alkol sorunu varmış,toparlanacak gibi de değil diyorlar

Haber gecen haftadna. 6 milyon teklifimizi kabul etmemisler. Avrupa icin 50 milyon serbest kalma maddesi varmis ve satmayi istemiyorlarmis. Biz 8-10 milyon teklifi yapmayi düsünüyoruz ama o da yetmez diyorlar. Oyuncu avrupaya gitmeye karsi degilmis, ama daha oyuncu bizimle görüsmemis.

Yuh adam 27 yasina girecek. Bunlar ne bekliyor bonservis olarak.

Abicim hic gerek yok,

Leicester de 27 yasinda nampalys mendy var cigersiz tam aradigimiz dos, 1 sene kontrati kalmis

8-10m cuellari vereceme, pasip parayi mendye alirim ve 5 sene kafam rahat olur

Soyle hesapladim da

elif 15m e giderse

ellerinde 4m kaliyor :cigara:

Beyler birakin feneri koçu ya biz kendimize bakalım. Transfer üstüne transfer istiyorsaniz alın fm açın kariyerinizi 50 tane adam alin isterseniz. Fenerle ilgili son olarak sunu yazıyorum. Bunlarin köpek gibi saldırma sebebi UEFA cezası. Ceza açıklanana kadar alabildiğini almak istiyor koç. Cezadan sonra kapinin önünden geçen adam bulamazlar herkese iyi forumlar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koç’un para sorunu mu var ? uefa’dan yaptırım gelmediği sürece alır alabildiği herkesi. Sponsorluk falan diye kılıfına uydururlar uefa bişey demedikçe

Kaynak göstermeden alım yapamıyor. Ben verdim oldu işi artık yok, psg bile o paraya kafasına göre alım yapamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt