Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine oyuncu ile anlasiyoruz da kuluple kim anlasacak? Gidip Celta'ya tesekkur edecek bir yoneticimiz var anca.

Alp pehlivan: Banega transferi gecen hafta daha yuksek ihtimaldi. Şuan olma ihtimali %30'larda

forumdaki arkadaslar üzülmeyin mesa ile ilgilenmiyoruz.fernonda transferinede sevilla önerdi biz istemedik. rahat olun bu konudada iddialıyım.baska bilgilerde veririm yakında emre mor doğru anlasıldı kıralık sayın alma opsiyonu olacak

Birisi bizim kulube soylesin,

Once kuluple anlasirisin sonra oyuncuyla

surekli oyuncuyla anlasiyoruz ama kulupler kaliyor

Yine kizanlar olacak ama bence Terim hangi mevkiye oyuncu lazim onu bile bilmiyor.Fernando satilacak falan,niye satiyorsun iyi oyuncunu.Öncelikle Belhandayi golcü arkasi oynatmaktan vaz gececeksin merkez orta saha oynatacaksin,yani Fernandonun yaninda yada az önünde Belhanda olacak,yani orta saha saglam.Orta Sola yada sol acik Babel aldin,Orta Sag yada Sag Acik Feghouli,bu Mevkiler de saglam.Sana saglam iki Golcü lazim,birde oynatmak istiyorsan Golcu arkasi ofansif Orta Saha lazim.Bunlar simdiye kadar nasil belirlenmez?Hasan Sas 2 ayimiz var diyor kafayi yemis resmen,ne dedigini bile bilmiyor.Ne zaman Transfer de gec kaldiysak Diagne gibi cöpler alindi.Ama ne hikmetse Terimciler bunlari görmezden geliyor.Selcuk falan sözlesme uzatiyoruz,yine Albayrak ayni seyleri söylüyor Bos Mükaveleye imza atti falan,bos mükaveleye imza atsa ne olur atmasa ne olur?Adam senelerdir bizden kazanacagini kaznadi zaten hemde ilk Sezonu haric hic birsey yapmayarak.Ama Terim yine önce Evlatlariyla ilgileniyor.Ünal Aysal dönemi Aysal Takimi kurdu,Takimin basinda kim olsa Takim Sampiyon olurdu zaten,ama Terim vardi Terim yapti oldu.Ondan sonra Tudor elindeki Paraya göre bence iyi Takim kurdu o Takim 2 kere Sampiyon oldu,Takimin basinda yine Terim vardi.Yani bu Sampiyonluklarda Takimlari Terim kurmadi.Simdi kendisi kuracak yada Takviyeler yapacak,ve Babel haric iyi Transfer yok.Sampiyonlugumuza ve Sampiyonlar Ligine katilcak olamamiza ragmen yok.Sikeciler aylardir Para dileniyor,ama Transferler yapiyorlar,aldiklari isimler de fena degil.UEFA falan umurlarinda degil,yada Ceza yemeyeceklerini biliyorlar,nasil basariyorlarsa bunlari,anlamiyorum cözemiyorum.Yönetimden Antrenör e sinifta kaliyoruz,insallah iyi Transferler yaparlarda beni yaniltirlar.Ama hic sanmiyorum

Allahtan Fatih Terim futboldan , futbolcudan zerre anlamıyor çok şükür.

Taktik zaten bilmiyor.

Anlasaydı 9 yılda 19 kere şampiyon olurdu.

Şimdi sadece 9 da 8 yapabildi ki zaten ligimizde herkes yapıyor, 9 da 8 şampiyonluk yaşamayan hoca mı var ligimizde ?

Birisi bizim kulube soylesin,

Once kuluple anlasirisin sonra oyuncuyla

surekli oyuncuyla anlasiyoruz ama kulupler kaliyor
Emre transferi özelinde şöyle söyliyim, Celta'ya şu an Emre mor'a talibiz diye mektup yazsan senden adres isterler. Paket yapıp yollarlar

Mor bi tutarsa hocanın elinde bi çoşarsa seyreyle kuş ölümlerini..

Bu çocukta baya baya bi potansiyel var ona dayak atacak ağzına s..cak bi hoca gerek ..

Hoca döve döve adam eder...

Emre Mor'da kendisine ilk kez milli takıma alan Fatih Terim gibi bir insana öyle bir hareket yapacak bir oturma organı bulunmuyor. Kaldı ki hoca da resmiyete dökülmeden Florya'da kal falan demez.

Hayır görüştüysek zaten resmi olmuş oluyor.

İlla Kap'a bildirecek değiliz her görüştüğümüzü.

Şunu demek istiyorum hoca Emre'ye geleceksen futbol oynamak istiyorsan bizim şartlarımız bu demiştir illa ki.

Bu şartlardan biri de Florya'da kalan falandır diye tahmin ediyorum. Eleman kırık zaten kabul etmez böyle şartları büyük ihtimalle.

Kısaca yani Hoca görüşemeden sonra olumsuz baktı yazanlar oldu ya bende böyle bir tahmin yürüttüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt