Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma bak tımarhane gibi oldu.

Luyindama
beyin üstüne kalkar , Diagne ve Belhanda zaten ruh hastası , Babel gibi bir sosyal medya canavarı var , Twitter'da türkçe karakterlerle hesap açamıyorsun diye enerzbayrakl diye hesap açan bir Şener var , arada sırada dünyayla bağlantısını kaybeden Donk var , bütün bunların üstüne bir de Emre Mor geldi. Kulübeye bakıyorsun Hasan Şaş arkasında tribünde Albayrak var.

Skov Olsen'le 5 yıl imzalasaydık, Babel'den çok daha az maliyeti çıkacaktı.

33 yaşındaki adama 3 yıl "opsiyonsuz" sözleşme, 2 milyon imza parası ve 2.5 milyon garanti maaş verdik.

İnanılır gibi değil ve 9.5 milyon euro yatırdığımız adamdan "sıfır" bonservis geliri kazanacağız.
Aynen renktas.

Babel toplamda 9.5 milyon euro alacak.

Olsen 5 milyon bonservis.
Yıllık 1 milyon versek
Toplam 10 milyon edecek.

Ve elimizde çok potansiyelli bir genç yetenek olacaktı.
2 sene sonra en kötü 10-15 milyona satardik.

Şimdi ise babel'in savunma zaaflarını ve kaprislerini izlemek zorunda kalacağız:(

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

Hayır görüştüysek zaten resmi olmuş oluyor.

İlla Kap'a bildirecek değiliz her görüştüğümüzü.

Şunu demek istiyorum hoca Emre'ye geleceksen futbol oynamak istiyorsan bizim şartlarımız bu demiştir illa ki.

Bu şartlardan biri de Florya'da kalan falandır diye tahmin ediyorum. Eleman kırık zaten kabul etmez böyle şartları büyük ihtimalle.

Kısaca yani Hoca görüşemeden sonra olumsuz baktı yazanlar oldu ya bende böyle bir tahmin yürüttüm.
Hayır görüştüysek zaten resmi olmuş oluyor.

İlla Kap'a bildirecek değiliz her görüştüğümüzü.

Şunu demek istiyorum hoca Emre'ye geleceksen futbol oynamak istiyorsan bizim şartlarımız bu demiştir illa ki.

Bu şartlardan biri de Florya'da kalan falandır diye tahmin ediyorum. Eleman kırık zaten kabul etmez böyle şartları büyük ihtimalle.

Kısaca yani Hoca görüşemeden sonra olumsuz baktı yazanlar oldu ya bende böyle bir tahmin yürüttüm.

ben de diyorum ki her kim olursa olsun imzalar atılmadan gel florya'da kal denmez.

Sevillada bir aslan var sanirim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Düzgün Transfer beklerken arda mı gelmiş ? Siyanürle intihar etmek için güzel bi gün oluyor

Bursasporlu Ertuğrul Ersoy 2,5 milyon TL, Okan Kocuk da 1 milyon TL'lik alacağından vazgeçti. Ayrıca iki oyuncu, Bursaspor'a para kazandırmak için serbest kalma bedelleri ile transfer olma kararı aldılar. Ertuğrul Ersoy: 750 bin Euro. Okan Kocuk: 450 bin Euro. (DHA)

Ertuğrul'u çok beğenmiyorum ama stoper yedeği yerli olarak iyi olur diyenler var. Şu ikisi + Mor ile yerli rotasyonu çok güzel seviye atlardı.

Emre Mor birkaç ay kalsın çıkan ilk gerginlikte takımı sahiplenip önde koşan oyunculardan biri haline gelir. Fatih Terim'in evladı moduna girecek yapısı var.

Kardeşim bu transfer işlerini beceremiyorsanız beni görevlendirin ingilizcem çok iyidir, sempatik adamım her türlü hallederim. Yol+ yemeğe anlaşırız para alacak değiliz gs’ımızdan.

Kardeşim bu transfer işlerini beceremiyorsanız beni görevlendirin ingilizcem çok iyidir, sempatik adamım her türlü hallederim. Yol+ yemeğe anlaşırız para alacak değiliz gs’ımızdan.
ne yemek parasını da mı bizden alacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt