Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimleri hangi kazmaları denemedikki. Mor u da bi deneyelim derim. Ben olumlu bakıyorum. En iyi hocamız biliyor ve tanıyor. Bakalım nolcak

emre morun hic istanbulda oldugu fotosu yok

Emre mor manyağını hiç istemem ama malum yabancı sınırlaması yüzünden el mahkum popo gardiyan

forumdaki arkadaslar üzülmeyin mesa ile ilgilenmiyoruz.fernonda transferinede sevilla önerdi biz istemedik. rahat olun bu konudada iddialıyım.baska bilgilerde veririm yakında emre mor doğru anlasıldı kıralık sayın alma opsiyonu olacak
Konudan atilmak istemiyorsan kafana gore boyle duyumculuk yapamayacagini ilk mesajda yazdigi gibi bilmen lazim. Yonetime kaynagini belirtmelisin once ozel mesaj atarak ve izin aldiktan sonra paylasabilirsin.

Banega gelmezse Veli Yiğite twitter`dan sallayacam. 1 aydır kandırıyor bu.

Ertuğrul ve Okan'ı maliyet açısından isterim valla.

Şöyle ki 1.2 milyon euro'ya yurt içinden alacağımız yerli oyuncu yok.

Kaldı ki iki oyuncu alacağız ve ikisine de ihtiyaç var.

Bu oyuncular ile TL'den sözleşme yaparsak çok sorun olmaz.

Ertuğrul bana göre çok iyi bir oyuncu değil ama Ahmet Çalık gibi 900 bin euro maaş vermediğimiz sürece sorun olmaz.

Yedek için bu maliyetlere daha iyi yerli oyuncular bulamayız bence.

emre mor yetenek olarak bu ligin çok üstünde ama haberin ilk fb muhabirinden gelmesi kuşkulu bakmamıza yol açmalı

Abdurrahim albayrak: bu sevilla’lı yöneticilerden allah razı olsun, sevilla’yı gördük, burası da aynı bizim eminönü’ne benziyor, çok sıcak bi yer maşallah. Banega’ya, özellikle teyzesine çok teşekkür ederim maşallah kitap gibi kadın. Burdan rize’deki köylüm abullah abi’ye de selamlarımı gönderiyorum, yarın ofise gel de çay içek.

yorumlarda okuyorum skov olseni neden biz almadık bologna alıyor gibi kulubuyle anlastık ama ne yazık kı menejeri oyuncusunu türkiye ligine getirmek istemedi oyuncunun kariyerini düsünüyor menejerlerde genc potansiyelli fulbolcuyu türkiye ligi getirmek için parada bazen yeterli olmuyor yönetimi suclamayın her zaman

Monchi kimmişte banegayı bırakmıyormuş adamların verdiği 2.2 milyon euro biz 1 milyon euro fazla veriyoruz

Tek çıkar yolları var ya 3 verip uzatacaklar yada salacaklar gelicek Sözleşme yenilemediği sürece banega bize yakındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt