Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Öncelikle cümleten Selamun Aleyküm. Uzun zaman oldu yazmayalı.

Bu çocuk saf yetenek, tek sıkıntısı topu ayağından çıkaracağı zamanı iyi hesap edememesi, umarım bu öğretilebilen birşeydir.

F.terim gönyesinden geçtiğini düşündüğümüzde önümüzde çok ciddi bir fırsat transferi olarak durduğunu düşünüyorum.

Emre mor mukemmel bir transfer olur

Arkasina taraftari alacak olursa turkiye liginde calim atamayacagi oyuncu yok,bu tarz oyuncular taraftar destegi ile daha da istekli oynarlar

Emre Mor gerizekalisini bize kitlediler demekki. Tebrik etmek lazim Celtayi

@cimbomedyas: ÖZEL | Galatasaray'da Emre Mor transferi sonrası İsviçre'nin Luzern takımında forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Blessing Eleke ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda imza aşamasına gelindi. Her 2 oyuncu da hayırlı olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hah işte bize bunlarla gelin. Potansiyeli olan topçu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

61641026_412284019361422_2713524818043694955_n.jpg

Eleke yalan gecin.300 takipcili hesap 400 kisiyi takip ediyor :D

içinde işleri yoluna koyma arsuzu olan adam taraftar, hoca gibi etkenlerle pozitif bir yola sokabilir kariyerini ama bu herif hiç o izlenimi vermiyor bana.

neyse en kötü çöplüğe gidecek yeni bir isim olur. fazla para verileceğini sanmam.

tutarsa çok iyi olur tabi.

Tutarsa yanlız acaip bir sezon izleriz.

Levent Ümit Erol: "Yeni sezonda Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Saran Holding, S Sport olur."

Elele kaynağı çok sağlam

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleke ile ocakta da ilgiliydik.

Yalandır doğrudur bilemem ama şöyle potansiyelli oyuncular ile adımızın geçmesi Falcao'dan falan beni daha çok heyecanlandırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt