Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop'un 10 dk sonra yayını var. İsimler ile ilgili bilgiler verir.

Emre Mor bu arada bedelsiz kiralanmalı adam kadro dışı kaldı bir de para mı verecez.

——————Nando—————
-Mari—Luyi——Marc—Naga—
—————Wanyama—————
———Banega———Belhanda—
-Feg (Mor)————Onye(Babel)
——————Eleke———————

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Biliyorum çok alakasız olacak da, lan koskoca İskenderun'da adam gibi döner yapan yer kalmamış çıldıracağım abi ya. Yemeksepeti'nden yemek söylediğimde her seferinde farklı bir yerden döner tercih ediyorum lakin gel gör ki çok kötü.
Anca çarşıya çıkınca beğendiğim mekanlardan yiyebileceğim sanırım. Ulan bir dönerimiz vardı be. Çiğ köfteye dönüş zamanı gelmiş...
@Mahir Koç

Burhan Can Terzi
Arkadaşlar son aldığım istihbarat, bir istişare olsa da Fatih Terim yeni sezon yapılanmasında Arda Turan’ı kadroda düşünmüyor.

Ayrıca Arda’nın fiziksel durumu şu an tempolu bir sezonda uzun maç maratonunu kaldıracak seviyede değil.

11 yabancı ile sahaya çıktığımızda yedekte kaç yabancı olabiliyor?

Ben 1 diye hatırlıyorum ama tam da emin değilim.

Bilgilendirir misiniz?

Yıllardır bu forumdasın da bi bok anladığın yokmuş. 30 yaşındayım kendimi bildim bileli gslıyım. ilk izlediğim maç hagi’nin trabzon’a firikikten gol attığı maç. Defalarca deplasman yaptım, defalarca arena’da maç izledim. Hamburg maçında baros’un golünden sonra sevinçten yeni açık’ta gözlüğü düşürdüm ondan sonra lense geçtim. Bak bu bilgileri de kimseye vermem kıymet bil

Tamam tamam inandık

Kafanız mı iyi sizin?Herif Wanyama demiş ciddi ciddi hala soru soruyorsunuz..
Yönetimde arkadaşın dayısı var neymar kiralık gelebilir desem inanacak adamlar var ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt