Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çekmek istiyor bizimkiler bunu anladım vizyonunuza tüküreyim bu Türk insanı neden bu kadar vizyonsuz arkadaş. 5 sene şampiyon olmayalım kulübüne altyapıya yatırım yapalım ondan sonra 10 yıl üst üste şampiyon oluruz. Sabırsız herifler. Çok mu zor Ajax’ı örnek almak??
Bu konuda çalışmalar mevcut. Özelikle yeni tesislere geçiş yaptığımız vakit daha profesyonelce yapılır umarım alt yapı konusu.

Kulübün geleceği bencede net alt yapısıdır ve olmalıda. Şu an günü nasıl kurtarız diye bakıyoruz işte.

ali naci,rodop,nevzat bu rodop'un youtube kanalında canlı yayın

Bazı yabancılara yol vermeliyiz.

- Linnes/Mariano

- Donk'u verip yedeğe koymak için Mehmet Topal olabilir. Çünkü 11 yabancı ile çıkarsak yedeğe defansif ön libero alamıyoruz. 1 hakkımız var o da forvetten yana kullanılır diye düşünüyorum. Ya da genç Nijeryalı ile birlikte Donk genelde tribünde olacak.

- Fernando'ya zaten teklif var gidecektir.

- Kostas

- Diagne

Yabancı oyuncuların listesi bence böyle olmalı;

1- Muslera
2- Linnes/Mariano
3- Luyindama
4- Marcao
5- Nagatomo
6- Transfer yabancı ön libero
7- Banega veya o tarz bir oyuncu
8- Belhanda
9- Feghouli
10- Onyekuru
11- Transfer yabancı forvet
12- Babel (O kadar kanat oyuncumuz varken bence Babel'i yedek forvet olarak kullanmalıyız.)

Tribüne çıkacak oyuncular.

13- Donk
14- Ozornwafor

Son 10 yılda 2011-2012 sezonu hariç bir sezon BOYUNCA takımdan zevk aldığım bir sezon hatırlamıyorum, diğer sezonlarda bir elin parmağını geçmez seyir zevki olarak. Hep saçma sapan oyuncu tercihleri yüzünden.
Maalesef doğru...Zaten Turkiye'de son 10 sezonda gerçekten domine ederek şampiyon olunan 3 sezon var
2011 12 gs
13 14 fener
15 16 beşiktaş

Onun dışındaki tüm sezonlara şampiyon olan takımlar hep zar zor şampiyon oldu çok iyi oynamayarak..

Ali Naci: Arda Turan'ın ihtimali bence yok, konuşmaya bile gerek yok

Nevzat: Arda döner ama futbolcu olarak değil

!
83d8348b836e9bcc235cdaaee3ee46ff.jpg

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt