Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay gelebilir ama gelmeyebilir de

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

H.O.

Çok yetenekli bir çocuk.
İnşallah "Terim Adam Eder" sözünü doğu çıkartır ve katkısı olur.

Okay zor ama gelirse direkt ilk 11 başlar yedeğe potansiyelli ucuz bir scout transferi yapabiliriz bence.

Emre Mor tahminimce 1 Milyon Kira ve 4 Milyon civarı bir satın alma opsiyonu ile gelecek.

Belhandayı gönderip Feghouli 10no yapsak
Emre Jimmy Babel Onyekuru kanatları da olabilir böylece gelen parayla 2 orta saha alınır

42813845e6407f8996f8e9aeb2546d5c.gif

Celta’ya sulandık, bari ordan aspas’ı da alalım. Yıllardır hayallerimde adam. Alamayız tabi de işte iyi topçu baya

SICAK GELİŞME | Emre Mor, şu anda İstanbul'da bulunduğu otelde Galatasaray formasını giydi ve fotoğraf hazırlıkları için şu an poz veriyor.

[TRT Spor]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anda en yetenekli türk oyuncusu.

Okadar iddialıyım. İşte disiplin Problemi olmasa...

Çok sevindim. Sırf Türk kontenjan için yapılmış bir transfer değil. Bütün takıma, katkı verecek güç de.

Emre Mor‘un bir resimi bile cikmamasi ilginc geliyor bana, birde istanbul gibi bir sehirde

Yusufun olmamasına sevindim Adem de olmasa daha iyi olacaktı ama neyse. Mor için opsiyonlu kiralamak lazım bonservis işi sıkıntılı olur bütçeyi ilk 11 oyuncularına kullanmak daha mantıklı

Nerde acikladi baskan?? Ben video falan bulamadim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

cenk tosun, ahmed kutucu, ömer toprak, yunus malli, caglar söyüncü ve levin öztunali gibi oyuncular icin kiralama teklifi yapabiliriz gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt