Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçkimse kusura bakmasın ben Diagne'yi 8'e veririm..

Yunus Akgün de satılacak gibi : 3-4

Fernando satılacak gibi : 3-4 gibi

Luyındama ya : 4.5 verdik

Aboubakar'ı zorunlu satın alma opsiyonlu kiralasak.. ortasahaya 2 hamle yapmak için 11-12 milyon euro kalıyor geriye..

Banega+ Cuellar'a gömelim parayı..

Ne kusura kardeş ver gitsin.

Baskan Cengiz'in agzindan Fernando ve Diagne isimleri ciktigina göre bunlara elbette paketlenecek. Mariano, Nagatomo, Belhanda ve Mitroglou 4'lüsünden de en az 2'si gider. Onu satma, bunu satma. Transfer yapamayiz öyle. Mecburen satilacaklar.

Emre hayırlıolsun fatih Terim hocam galatasaray a faydası olacağına inandığı zaman gerekirse evinde bakar yinede eski günlerinin üzerine çıkarır. İnş. Aklını başına alır bu son fırsatı bence

Fatih hoca seneye Selcuk'un yerine sözlesmesi bitecek olan Nuri Sahin'i aldirir kesin. Simdiden söyleyeyim.

Baskan Cengiz'in agzindan Fernando ve Diagne isimleri ciktigina göre bunlara elbette paketlenecek. Mariano, Nagatomo, Belhanda ve Mitroglou 4'lüsünden de en az 2'si gider. Onu satma, bunu satma. Transfer yapamayiz öyle. Mecburen satilacaklar.

Bugün bulent Timurlenki dinledim de mesayi baya gömdü. Ve cenk Ergün salagina da laf cakti. Sevilla basini cenk ergunun lafini manset yapmislar ve koz olarak kullaniyorlar dedi.

Hay cinlere tüküreyim. Bunun yerine bizim Diagneye niye 15 vermediniz? Hem bizim adam 2 yas daha genc

Hay cinlere tüküreyim. Bunun yerine bizim Diagneye niye 15 vermediniz? Hem bizim adam 2 yas daha genc
braga ortalama forvetini bile 15e satarken bizim adama niye talip olmuyorlar acaba.. 15 gol atmis adamla 30 gol atmis adam bir mi?

2017-18 la liga adam gecme siralamasi.Emre bu sezon fazla oynadigi icin gecen sezonu almadim.Banega da 3.ymus.

Bizde bu sezon en yuksek adam gecme orani Belhanda 1.4 Onyekuru 1.3.Bu ikisi gelirse bizdeki statil kalafatlardan sonra ilac olurlar.

edf46ac4d7e.png

4c6c13dd8df.png
brumadan beri kanayan yaramız rahat rahat adam geçen oyuncu eksikliği, hoş 1 tablo :)

Aboubakar'ı zorunlu satın alma opsiyonlu kiralasak.. ortasahaya 2 hamle yapmak için 11-12 milyon euro kalıyor geriye..

ne kusuru keşke böyle olsa,zararın neresinden dönsen kar

Yapılacak en akıllı iş bu olur. Bana kalsa belhanda ve marianoyuda satarım

bütün gazeteciler cok net konusuyorlar emre hkknda

yarin KAP gelecek gibi gercekten

Emre Mor umarım kendini tekrardan kanıtlayacak ve bonservisini alacak konuma geleceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt