- 1 Mayıs 2018
- 57.944
- 48.713
- 3.873
Okan kocuk ve Ertugrul resmen gelmeli
ahmet sutlanmali
ahmet sutlanmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlarda kendilerine gazeteci diyorlar işte...vay anasını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir kriter
helal et pp yapıyorum
Tebrikler harika olurBursaspor'dan kaleci Okan ve Ertuğrul da almak lazım rotasyona ciddi katkı verirler alacaklarına karşılık bonservislerini aldılar diye biliyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zurhancan: Emre Mor, Fatih Hoca'yı kendi aramış beni transfer edin diye. Oynayacağına söz vermiş, para istememiş.
Babel neden 3 sene kalıyor? Bu sene cosacak ve önümüzdeki yaz Çin mls ya da katar yapıp en az 5milyon euro alacağız ondan.
agaa olmadı bu oldu
Futbol oynamayı bilmiyor derken neyi kastettiğini anlıyorum.Mental açıdan sıkıntılı haldeyken bile 13.5 m bonservis ödendi.Futbolda gelişim onemli Fatih Terim bu tarz futbolcular üzerinde etkili bir hoca, hem mental acıdan etkisi olacak hem futbol oynamayı ögrenecek şahsi fikrim.Biz suan sahaya fokuslansin istiyoruz ama keske tek problemi mental olsaydi
En son izledigimde hala futbol oynamayi bilmiyordu
Zurhancan kim yaw
Zurhancan: Galatasaray, Deniz Türüç için bastırıyor. Fatih hoca özellikle istiyor.
Zurhancan: Galatasaray, Deniz Türüç için bastırıyor. Fatih hoca özellikle istiyor.
Kötü haber geldi![]()
![]()
Eğer öyle ise bu transfere fitimBelhanda kesin yolcu o halde