Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.789
- 4.063
- 813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PekiAboubakar gelmeyecekkk
Socar istiyorum ben. İyi geyik döner hem...
4-3-3 veya 4-1-4-1 oynayacaksak baneganın yanına bir tane daha yaratıcı oyuncu gerekirMesa ve Banega.
![]()
rerererarara.net
Ulan adam haklı bu şartlar ile imzalamadıysak fb kesin salça olur Emre transferine.
iyi oluyor böyle umarım ndiaye'yi de alırlar.ayağı yok adamın pas ve şut 0
duran topları fena sanırım tek iyi özelliği de bu geri kalanı vasatArkadaslar aranizda Deniz türücü begenen kimse varmi
Masa yalanmış yahu trt muhabiri öyle dedi sormuş yöneticilereMesa ve Banega.
o paranin 5 katini monchi banegadan cikarir bizdenZurhanca: Banega için Diagne'nin satışı bekleniliyor.
Fernando= Mensa + para istemiş bizimkiler herhal
![]()
rerererarara.net
Ulan adam haklı bu şartlar ile imzalamadıysak fb kesin salça olur Emre transferine.
bence deniz türücün teknigi fena degil kestigi ortalar iyi ama ben onu nedense pek kanat olarak göremiyorum cünkü adam eksiltme meziyeti pek yok agır birazdaArkadaslar aranizda Deniz türücü begenen kimse varmi
Terim faktörü varken öyle birşey olmaz. Korkmayın... Ben inanıyorum bu çocuğa... Dortmund ve celta da hocaları falan emre ile özel olarak ilgilenmezler ve ilgilenmemiştir. Ama burası Galatasaray ve hoca Terim... Babasından fazla ilgili alakalı olur![]()
rerererarara.net