Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
ben hiç izlemedim hangi mevkide oynuyorFutbolcu katili fenev’den kurtularak kariyerinde çok önemli bir adım atıyor. İlerde iyi yerlere gelebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hiç izlemedim hangi mevkide oynuyorFutbolcu katili fenev’den kurtularak kariyerinde çok önemli bir adım atıyor. İlerde iyi yerlere gelebilir.

katılıyorum bana sanki sezon başı kadro şöyle olacak gibi geliyor : https://galatasaray11.com/eleven/49737
diagne ve mariano gider gibi belhandanın yanına bir 8 ikisinin arkasına da genç ve kesici bir 6 numara, güney amerikadan olabilir
AynenBu arada bir daha tgrt izlemem, 40 dk fener konuşuldu 10 dk anca biz. Bjk'ye geçti kapattım.
bişeyler eksik..6 numara ve banega eksik lan
genç derken ben de scout transferi olmasını kastetmiştim.donkun kondisyonu yetmeyebilir orta sahanın tüm defansif yükünü çekmeyeSu an olmazsa olmaz banega diyebiliriz 6 numaraya Scout transferi dahi gelebilir oldu ki orada Donk performansı da fena olmayabilir ama en öncelik banega da olmalı baya iyi kadroyu tamamlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Masallah[B]Seçkin[/B] @[B]Secckin1905[/B] 6 dk.6 dakika önce
Daha fazla
Kolombiyalı ön libero Cuellar için ilk teklifi reddedilen Galatasaray, 8.5 milyon € ile teklifini rezerve etti. [Coluna do FLA]
okayı yar etmezler bize adam iyi oyuncu en az 10 isterlerNando
Linnes Luyi Marcao Nagatomo
Okay
Belhanda Banega
Fegh Diagne Babel
Okan
Sener Ertugrul Ozorn Emre
Selcuk Donk
Emre Jimmy Adem
Mitro
Aslinda Diagnenin kalmasini istemiyor degilim . İyi bir Kamp+Kpasa Ozguveni ile 25+ atar yine.
Olmasada Forvet aliriz. Hem İlk 11 hemde yedekler baya guzel duruyor
Okan
Ertugrul
Okay
Banega
Alinirsa 13 olur sadece. 1hakkimiz daha olur ki kullanma mecburiyetinde degiliz. Donk veya Ozorn degisimli Out olur mis gibi.
Harbiden Okay inanilmaz derecede Onemli olur aslinda
Muslera
Linnes - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Transfer
Feghouli - Belhanda - Transfer - Babel
Wamangituka
![]()
bencede gelsin. birde kanata ademi filan sayiyorlar. onyekuru fazlalik olur diyor mal herifler
Nando
Linnes Luyi Marcao Nagatomo
Okay
Belhanda Banega
Fegh Diagne Babel
Okan
Sener Ertugrul Ozorn Emre
Selcuk Donk
Emre Jimmy Adem
Mitro
Aslinda Diagnenin kalmasini istemiyor degilim . İyi bir Kamp+Kpasa Ozguveni ile 25+ atar yine.
Olmasada Forvet aliriz. Hem İlk 11 hemde yedekler baya guzel duruyor
Okan
Ertugrul
Okay
Banega
Alinirsa 13 olur sadece. 1hakkimiz daha olur ki kullanma mecburiyetinde degiliz. Donk veya Ozorn degisimli Out olur mis gibi.
Harbiden Okay inanilmaz derecede Onemli olur aslinda