- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
elif menajer kakalaması+yine bi takım pislikler dönüyo.baska acıklaması yok o kazmanın öyle gidişine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlangıç da ne nakadar romantik ahhhhhh***Zurhancan: Emre Mor, Fatih Hoca'yı kendi aramış beni transfer edin diye. Oynayacağına söz vermiş, para istememiş.
Kor kursunlar sonucu kus katliami olusmakla kalmaz yanlislikla birbirimizi de vurabiliriz
Bizimkini kandırmak için iyi ağırlamak yetetli.Apo bugün Kalamışta ki kutlamalarda yoktu.
Büyük ihtimalle İspanya'da transfer görüşmesi yapmaya gitmiştir Emre olayı ve Banega, Mesa, Fernando'nun durumu var.
Bakalım ne olacak? O kel her türlü bizim Apo'yu kazıklar.
Milli takimda tek mac izledim. O mac begenmistimArkadaslar aranizda Deniz türücü begenen kimse varmi
Arabistan ya da cine gitse anlarım da napoli de ne menajer oyunu olacak..elif menajer kakalaması+yine bi takım pislikler dönüyo.baska acıklaması yok o kazmanın öyle gidişine
Ocampos nere gitmis la bugün 15 milyona gitti dediler
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
13 milyon € sanırımArkadaslar bu cagneye gelen en yuksek teklif ne kadar?
Gitsin ama Napoli olayı beni şok ettielif menajer kakalaması+yine bi takım pislikler dönüyo.baska acıklaması yok o kazmanın öyle gidişine
@ciftlikbankselamun aleykum
lavezzi kesin olarak geldi diyen sisko buralarda mi
Sen ne zaman kombine alacaktin, Banega gelmezsemi baska konumu?Banega gelince bana bir forma alırsınız. Ama maç forması isterim. Kargo bana ait olacak merak etmeyin.
lan şu program ne güzelmiş,baliç bize gelse iyiydi