Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En az Diagne kadar Belhanda'nın da bu transfer döneminde satılması önemli.Hem CL de fark yaratan bir ofans oyuncumuz olmalı hem de seneye sözleşmesinin son yılına girmesi nedeniyle olası bir bonservis kaybı yaşayacağımizdan bu transfer dönemi elden çıkarılmalı.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu fb nin her isinde yolsuzluk var. o kadar adam aldilar, daha alacaklar. Eger 15 milyona bir adam satmazlarsa ffp den girer. Kendi paralarini Napoli uzerinden kulube sokmuslar belli ki. Napoli nin elife 7-8 verecegini bile sanmiyorum.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Okay Yokuşlu
Emre Feghouli Belhanda Babel
Mitroglou

Fazlamı ofansif.ya ? @Enes Dalmış @Can Akasra

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis şöyle doğru bir oyun planında sahayı doğru parselleyerek defansif açıklarını kapatabilirsin de Fatih Terim'in çift 8 numara ile oynamak istediğini düşünüyorum Belhanda 'da hiçbir zaman 10 numara gibi oynamadı Galatasaray'da Fatih Terim geldikten sonra

Feghouli o çift 8 numaradan birisi olabilir mi ? emin değilim adamın fiziksel olarak yüksek tempo ile oynaması çok çabuk olması mümkün değil, tam tersine Feghouli sağ kanat oynamasına rağmen sağ kanat görevlerinden bile feragat edip ortaya kayıyor boş alanlarda topu alıp o topu yöneten adam oluyor biziim takımda şimdi o adama gel sağ iç orta saha ol demek hem fiziksel açıklarını ortaya çıkarır hemde yeteneğini göstermesini engeller

Asıl planımız bu olmaz ama maç içinde sık sık denediğimiz bir plan olabilir, maçlar sıkıştığında orta sahayı boşaltıp tüm forvetleri oyuna almaktansa Emre Mor'u alıp rakibin dengesini bozmak defans bloğunu kırmak daha mantıklı

Asıl planda Emre Mor yerine bir tane merkez orta saha gerekli ki o da büyük ihtimalle Banega&Mesa ikilisinden birisi olabilir

bu fb nin her isinde yolsuzluk var. o kadar adam aldilar, daha alacaklar. Eger 15 milyona bir adam satmazlarsa ffp den girer. Kendi paralarini Napoli uzerinden kulube sokmuslar belli ki. Napoli nin elife 7-8 verecegini bile sanmiyorum.
Su ana kadar 5.75 harcadilar via:transfermarkt.AM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt