- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Johannes Geis - Oyuncu profili bjk ilgileniyo demişler.biz alsak ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görevini geçiçi süreliğineafrikadan kap açıklaması girecek demek ki koca yürakli hayri
son vurusları cok iyi.6-7 tane video koydum.hepsinde klas bitirmiş pozisyonları.şutlar da gelişir,gerçi pek öyle şut cektiği bi videosu da yok ya neyse,genelde cezasahasında bitiriyo öldürücü vurusla işiYalniz cidden Emre'nin şutları Emre colaktan kötü
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi %100 muymusBenim su an antrenörlügümü yapan eski futbolcu Augsburg döneminde Tuchelin ögrencisiydi. Kendisinin çok zor bir kisilik oldugunu söylüyor hep. Herseyin yüzde yüzlük olmasini isteyen bir hocaymis. Lakin Paris de de bunun bir çok örnegi var anlasmadigi oyuncular ile ilgili.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Johannes Geis - Oyuncu profili bjk ilgileniyo demişler.biz alsak ya
3+3.8 olması lazım toplam 6.8.Luyindama satın alma opsiyonu 3.5 diyorlar, kap açıklamasına baktım bedel yazmıyor doğru çıkabilir

Hocalarıyla tartıştığı falan konuşuluyordu o zamanlarEmre Mor aslında Dortmund'da derli toplu oynamaya başlamıştı.
Gelişme kaydediyordu. Hatta hazırlık kampı ve sezon içinde çok iyi maçlar çıkartmıştı.
Dortmund tamamen disiplin sebebiyle mi sattı bu adamı ?
Tam olarak ne oldu bilen var mı?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu aldik sayiyorum ztn rts.kralARDA gelmesin mi yani rtas
Ardaya karalama kampanyası var tvlerde galiba gelmeyecek bize büyük kaptanOnu aldik sayiyorum ztn rts.
Başkan gelecek dedi herhalde o da sallamamıştırKap gelirmi bugun