- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
Banega gelirse ama @Levent Akgün abiye yeni bir statu gerekir. GSC Efsaneleri falan kurtarmaz artikYeni birsey dusunmek lazim. Onursal uye iyidir
Uçan adam
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banega gelirse ama @Levent Akgün abiye yeni bir statu gerekir. GSC Efsaneleri falan kurtarmaz artikYeni birsey dusunmek lazim. Onursal uye iyidir
Pozisyon bilgisi ve zihinsel özellikleri gelişirse çok büyük işler yapacak, fiziği üst düzey.
merihin sasuolo performansı cidden inanılmaz ya 6 ayda neden juvenin kaptığını daha iyi anladım ..Baştan beri diyorum bu çocuk ozandan falan büyük stoper olacak bir sakatalık falan yaşamazsa özellikle hamle zamanlamaları harika
Pozisyon bilgisi ve zihinsel özellikleri gelişirse çok büyük işler yapacak, fiziği üst düzey.
Ozan'ın ise fiziğini geliştirmesi lazım.
Nedense o yılları gram özlemiyorum.lincoln ve keweel özlemi çekiyorum 2 gündür.

Bence zamanlama olayı fizikle alakalı zaten. Ozan akıllı bir çocuk ama fiziği kafasındakileri yapmasına izin vermiyor, çok penaltı yaptırması bu yüzdendi.Ozanın sadece fiziği değil hamle zamanlaması da çok kötüydü bizdeyken..Merihin zamanlaması harika videodaki müdahaleleri bizdeki haliyle ozan yapsa en az 5 penaltı aldırırmış..
Bir de Milli takımda dikkatimi çekti Merih tam bir lider.. O yaşında rakiple trash talka giriyor sıkıntılı pozisyonlarda hemen hakeme koşuyor kaptan gibi... Juve yeni Chiellinisini bulmuş olabilir
Nedense o yılları gram özlemiyorum.
Stad yok para yok vizyon yok.
Saçma sapan yerli oyuncular var.Ümit,Servet,Barış,Ayhan..
Kaleci yok.
Teknik Direktör sirkülasyonu var.
Mali olarak da fenerin gerisindeydik kabul etmek lazım.Transferde çok daha rahat davranabiliyordı.
Ayrıca yıldız diye gelenler bence Keita dahil genelde şova dönüktü yani bir Melo,Sneijder,Ujfalusi gibi hakiki katkı veren oyuncular değildiler.
Yani bilmiyorum o yılların neyini özlerler
Senin özelinde konuşmuyorum sen futbolcuların klasından bahsediyorsun.
Ama kimse kusura bakmasın çok ezik yıllardı bizim için.
2005-2012 arası ne şampiyonluklarımız olsa dahi bence itibarımız zedelenmişti.
Ne zaman stad bitti,Ünal Aysal,Fatih Terim ve kaliteli oyuncular geldi o zaman her şey değişti.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence direk Duyum Komitesi Başkanı falan diyip forum anahtarlarını vermek lazım.Banega gelirse ama @Levent Akgün abiye yeni bir statu gerekir. GSC Efsaneleri falan kurtarmaz artikYeni birsey dusunmek lazim. Onursal uye iyidir
Medel gibi direkt, o kadar İspanya ligi izlerim hiç dikkatimi çekmemişti açıkçası.
Belhandasiz Kadro:
———————-Muslera———————-
-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
——————Seri——Okay——————-
———————-Banega————————
—Feghouli (Mor)——————-Henry (Babel)
—————————Abus————————
Nasil?
Hiç gerek yok böyle bir işe.Parayı çöpe atmak direkt buSerdar Ali Çelikler: "Kulağıma gelen haberlere göre Fatih Terim'in hedefi Alex Teixiera. 2016'da Shakhtar Donetsk'ten Çin ekibi Jiangsu Suning'e transfer olan bu oyuncu benim de favorilerimden."
[Habertürk] https://t.co/ScvN0wGzgh
Serdar Ali Çelikler: "Oyuncunun yıllık maaşı 12 milyon Euro. Ancak sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Galatasaray, 29 yaşındaki oyuncuya 5 milyon Euro'dan 3 veya 4 yıllık teklif getirirse oyuncu ikna olur."
Kendisiyle sık sık özel görüşmeler yapılacak.
Emre'ye Florya’da ev tutacak.
Hasan Şaş ve Şükrü Hanedar Emre ile özel olarak ilgilenecek.
Arkadaş çevresi ve gece hayatı konusunda gözetim altına alınacak. (Takvim) https://t.co/ZxSchmUXyq