Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Kör ölür badem gözlü olur hesabı bu fernando olayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yorumu twitterda gördüm harbiden de öyleSevilla'nın kapısını çalmadan banega'yla anlaşıp klübü sıkıştırırsan, adamların çavuşu da gelip senin oyuncunu ayartıp transfer eder, üstüne kendi oyuncusunu da vermezz monchi bizi knock out etti. Kimse kusura bakmasın.
3 4 oldu haber zaten, kesin 3 oKardeşim 4 verilerde yine iyi genelde söylenen rakamın altına satıyoruz.

inşallah defolup gider beceriksiz herifler. Sürekli saçma sapan işler yapıp, futbolcu odaklı gelen şampiyonlukların kredisini yiyorlar[B]Süleyman Rodop[/B] @[B]SuleymanRodop[/B] 13 Haz
Daha fazla
Son dakika.. Son dakika.. Galatasaray davası 11 Temmuz’a ertelendi.. saat 11.35...
Yarın bizim yönetim seçim kararı almak zorunda kalabilir , işler mahvolur.
Sevilla'nın kapısını çalmadan banega'yla anlaşıp klübü sıkıştırırsan, adamların çavuşu da gelip senin oyuncunu ayartıp transfer eder, üstüne kendi oyuncusunu da vermezz monchi bizi knock out etti. Kimse kusura bakmasın.
[B]Süleyman Rodop[/B] @[B]SuleymanRodop[/B] 13 Haz
Daha fazla
Son dakika.. Son dakika.. Galatasaray davası 11 Temmuz’a ertelendi.. saat 11.35...
Yarın bizim yönetim seçim kararı almak zorunda kalabilir , işler mahvolur.
inşallah defolup gider beceriksiz herifler. Sürekli saçma sapan işler yapıp, futbolcu odaklı gelen şampiyonlukların kredisini yiyorlar
banegayı satmayacaklar zaten.Yalnız işin kötü tarafı 4 milyona Fernando'yu alan Sevilla, Banega için en az 7 8 ister