Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yere yolladık ya Fernando'yu hiçbir şey demiyorum. Vizyon gittikçe kayboluyor, geçen sene Gomis bu sene Fernando.Bulun hadi şimdi Fernando gibi kaliteli bir adam bulabiliyorsanız. En az 10 isterler böyle adamlara. Ahtapotum çok özleyeceğim be.
Seni çok arayacağız çok.Ekli dosyayı görüntüle 50669

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20190710_150309.webp

Relax Topal + Dandik bir DMC bulurlar, olmazsa TFF Liginde bize karsi iyi oynayan bir dmc vardir, illah onu alirlar

Diagne nin satılmadığı her gün daha da sıkıntıya giriyoruz. Elimizi kolumuzu bağladı herif,şu iş bir an önce çözülse transferler de gelecek. Nasıl olsa satarız diyip yeni oyuncu alıp ceza alma riskine girmek istemiyor yönetim belli.

Deniz gesede olabilir mi ?

Yoksa Kayseri başkanı da monchinin banegayi verecem önce sen fernandoyu ver dediği gibi denizi verecem diye mi kandırdı albayraki xdxdxdxd

Senin beynine göre en çöp. Sevilladan bu işi daha iyi bilen dahiyane bir beyne sahipsin.
Hayatımda bundan daha saçma çok az yorum görmüşümdür.
Sevilla'nın yaptığı her hamle doğru mu yani? Sevilla dünyanın en başarılı yönetilen kulüplerinden biri olabilir ama bu hata yapmayacakları anlamına gelmez. Böyle bir olay yok futbolda.

Örnek istiyorsan al sana örnek:
Biz Mariano'yu onlardan aldığımızda, onlar yerine Lille'den Corchia'yı aldılar 5M'a. Hatta bizimle de adı geçti Mariano'dan önce.
Sonuç? Tutmadı o transfer. Benfica'ya kiralandı. Hem beğenilmedi hem de sakatlıklarla boğuştu. Sevilla'da 120, Benfica'da 90 günü sakat geçirdi. Orada sadece 12 maça çıkabildi.

Örnek 2:
Belhanda'yı biz aldık ve adamı eleştiri manyağı yaptık 2 yıldır. Bu beğenmediğimiz Belhanda'yı ciddi ciddi Sevilla da istedi. Bunu Mehmet Özcan gibi birçok güvenilir gazeteci de defalarca söyledi.

...

Yok yere yolladık ya Fernando'yu hiçbir şey demiyorum. Vizyon gittikçe kayboluyor, geçen sene Gomis bu sene Fernando.Bulun hadi şimdi Fernando gibi kaliteli bir adam bulabiliyorsanız. En az 10 isterler böyle adamlara. Ahtapotum çok özleyeceğim be.
Seni çok arayacağız çok.Ekli dosyayı görüntüle 50669

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam öldümü renkdas Bu ne biçim resim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Valentine Ozornwafor ve Yasir Subaşı bugün veya yarın Kayserispor'un kampına katılacak." (TRT Spor) https://t.co/JEyv58Z6t4

Hayatımda bundan daha saçma çok az yorum görmüşümdür.
Sevilla'nın yaptığı her hamle doğru mu yani? Sevilla dünyanın en başarılı yönetilen kulüplerinden biri olabilir ama bu hata yapmayacakları anlamına gelmez. Böyle bir olay yok futbolda.

Örnek istiyorsan al sana örnek:
Biz Mariano'yu onlardan aldığımızda, onlar yerine Lille'den Corchia'yı aldılar 5M'a. Hatta bizimle de adı geçti Mariano'dan önce.
Sonuç? Tutmadı o transfer. Benfica'ya kiralandı. Hem beğenilmedi hem de sakatlıklarla boğuştu. Sevilla'da 120, Benfica'da 90 günü sakat geçirdi. Orada sadece 12 maça çıkabildi.

Örnek 2:
Belhanda'yı biz aldık ve adamı eleştiri manyağı yaptık 2 yıldır. Bu beğenmediğimiz Belhanda'yı ciddi ciddi Sevilla da istedi. Bunu Mehmet Özcan gibi birçok güvenilir gazeteci de defalarca söyledi.

...
:unsure::unsure::unsure::unsure:

Kayserispor başkanı Erol Bedir: Deniz Türüç için Galatasaray ile görüştük. Sattıkları kadar alabildikleri için şu an bekliyorlar. Üç büyük takım ile de görüştük, teklifler geldikten sonra düşüneceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt