İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
emre morda yalan olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leş haberler gelmeye başladı emre üstüne banega birde fernandodan olduk kdjdjdjd
Diagne de takımda kalsın tam olsun.Leş haberler gelmeye başladı emre üstüne banega birde fernandodan olduk kdjdjdjd

Leş haberler gelmeye başladı emre üstüne banega birde fernandodan olduk kdjdjdjd
emre mor troll dendi ya,neden üsteliyosunuz?hoş dogru olsa emreden istenen bi para var,anlaşma bozmak için bi müracaat yok.emre bizim oyuncumuz artıkLeş haberler gelmeye başladı emre üstüne banega birde fernandodan olduk kdjdjdjd
Linnes denen vasata o parayı veriyorlarsa takimda tutan adamın beyni yoktur. Çok net. Top suremez pas veremez orta acamaz neyine hasta olmuslar acaba. Anca veysel sarı gibi adam çapalar geride kalıp.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlamadim ne diye? Kuş mu diyorsun? Oyleyse raporlayin mesajlari.
aynı seyi sürekli tekrar ederlerse,ben küfür edersem aylarca ceza vermek yok ama : DAnlamadim ne diye? Kuş mu diyorsun? Oyleyse raporlayin mesajlari.
️ | Southampton contact Galatasaray regarding the availability of free-scoring striker Mbaye Diagne. #SaintsFC Forumda kimseye kufur etme hakki verilmez hangi sebepten olursa olsun. Kurallarimiz belli. Ama senin amacin farkli o yuzden senin cezani ben verdigim icin sansini deneme derimaynı seyi sürekli tekrar ederlerse,ben küfür edersem aylarca ceza vermek yok ama : D