Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
150 milyon len
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
150 milyon len
Kesinleşmiş bişey yok. Eskinin fotolarından bişey buluyor yanına da aslı astarı belli olmayan bi habere itibar eden garip bir arif.Gelirse öyle sallarsin. Boş bir herifin yazdıkları ile degil
Baskani dinleseydin nedenini anlardinAynı gün içinde 180 derece farklı yorumlar okudum.
Şimdi de cagne güzellemesi yapılıyor.
Cagneye altın semer vursan cagne yine cagnedir.
Peceteyle mi istek yapmis ? Ne hallere dustuk ya yemin ediyorum. Istekle transfer yapiyoruz. Varmi transfer isteyen beyler parasi olan fln
sakin olKAP nerde lan !
Mesela Yusuf,AbdulkadirLigin anadolu takımlarının en iyi adamı bile coptur gozumde.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi onlar haric diyelimMesela Yusuf,Abdulkadir
Sevillanin 8. Transferi. Simdiye kadar 100 kusur milyon harcamislar zart zurtHollanda sitesinde ne yazıyor flemish bir anlasak
Abi bende tasdik etmiyorum hiç kimse dediğimi şeyi üstüne alınmasın fenere küfür edersek Galatasaraylı olduğumuz ispatlanıyor diyordu arkadaş onu eleştirmek adınaNobetle ilgili yok ama.. 35 yasindayim, hayata dair ilk anılarımdan biri 5 yasindayken izledigim Monaco maci,Prekazi nin attigi gol.. Babamin evin icinde ziplayarak dolasmasi ve Galatasayli olmam, yani kendimi bildim bileli Galatasarayliyim... ama annem Fenerli.. yok mu sizi ailenizde,arkadas cevrenizde Fenerli olan??
Niye bu kadar dusmaniz ki? Tamam yonetime dusman olalim. Once aziz sonra koc yeteri kadar nefretimi kazandi sagolsunlar.. kendi basarisizliklarini kapatmak ve taraftarini konsolide etmek icin bu dusmanligi koruklediler beceriksizler. Sunlarin ekmeklerine yag surmeyelim. Zaten yeteri kadar kutuplastik Milletce son 17 senede
Taraftarlar bu kadar dusman olmasin ki donup kendi yoneticilerinden hesap sorsunlar..
Birbirimizi kizdiralim laf sokalim ama dusman olmayalim.Bu isin guzelligi de bu...