Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_Ii9pCW4AACXwR.jpg
150 milyon len

Emre Mor kap yarın diyorlar.

Fernando dan sonra artık 2 orta saha şart.

Banega yı alacağız derken Fernando yu kaptırdık. A Albayrak ı bu işlerden almak lazım. Tüm yabancı transferleri batırdı.

Son düzenleme:
Evet bugünü de böyle kapattık gibi. Yarından en büyük beklentim şu mahkemenin hayırlısıyla atlatılması. Akşamına da Emre Mor açıklanırsa Allah bereket versin. Fazlasında gözüm yok.

Beşiktaş dorukhan’ı satacak galiba. Eli yüzü düzgün topçularından biriydi. Kadroyu iyice boşaltıyorlar. kimyası bozulmuştur apo’nun :)

Purple'yi açıklayın.

Kabore yazanlar görüyorum. 31 yaşında rusya’nın vasat takımında oynayan ortalama bi oyuncuyu mu yakıştırıyorsunuz bize. Fernando neden gitti o zaman. Vasata alıştırmayalım kendimizi.

Nobetle ilgili yok ama.. 35 yasindayim, hayata dair ilk anılarımdan biri 5 yasindayken izledigim Monaco maci,Prekazi nin attigi gol.. Babamin evin icinde ziplayarak dolasmasi ve Galatasayli olmam, yani kendimi bildim bileli Galatasarayliyim... ama annem Fenerli.. yok mu sizi ailenizde,arkadas cevrenizde Fenerli olan??
Niye bu kadar dusmaniz ki? Tamam yonetime dusman olalim. Once aziz sonra koc yeteri kadar nefretimi kazandi sagolsunlar.. kendi basarisizliklarini kapatmak ve taraftarini konsolide etmek icin bu dusmanligi koruklediler beceriksizler. Sunlarin ekmeklerine yag surmeyelim. Zaten yeteri kadar kutuplastik Milletce son 17 senede
Taraftarlar bu kadar dusman olmasin ki donup kendi yoneticilerinden hesap sorsunlar..
Birbirimizi kizdiralim laf sokalim ama dusman olmayalim.Bu isin guzelligi de bu...
Abi bende tasdik etmiyorum hiç kimse dediğimi şeyi üstüne alınmasın fenere küfür edersek Galatasaraylı olduğumuz ispatlanıyor diyordu arkadaş onu eleştirmek adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt