Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevillanin 8. Transferi. Simdiye kadar 100 kusur milyon harcamislar zart zurt
İyi para harcamislar bir de banegayi biraksalar bize yalnız fernanadoyu iyi iteledik ben bir türlü isinamadim melo'nun tırnağı olmaz bize gelecek orta saha psikopat hırçın cirkef olmalı

D_Ii9pCW4AACXwR.jpg
Gol kralimiz. Yildizimiz, çileğimiz. Değerini bilelim

dün yaptığım açıklama yusuf erdoğan bugün kasımpaşa da ispanya basınına inat mesa almıycaz dedim almadık şimdi de bu yargı dağıtıyorum bee:))

Kardeş tıpkı gelecekten geldiğini söyleyip peki gelecekte neler oluyor diye sorulduğunda havalar çok soğuyor küresel ısınma artıyor kuşlar uçuyor mevsimler geçiyor diye cevap veren adamlar gibisin.

Söylediğin şeylerin hepsi zaten tahmin edilebilir şeyler bunları bilmek için ne müneccim olmaya ne duyumcu olmaya gerek var.

Tff harcama limitlerine maaş bütçeside dahilmiş. Tff objektif olarak nasıl belirleyecek bu limitleti? Açıkçası pek güvenim yok. Farkı açmayalım diye bize düşük limit verebilirler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kafalarına göre veremezler zaten gelirin %60 ı gibi bir oran belirlerler bütün takımlar o sezonluk gelirlerinin %60 ı civarını maaş limiti yapabilir şeklinde olur yoksa sen 20 sen 50 diyemezler öyle bir kuralı kitabına uyduramazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt