Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafalarına göre veremezler zaten gelirin %60 ı gibi bir oran belirlerler bütün takımlar o sezonluk gelirlerinin %60 ı civarını maaş limiti yapabilir şeklinde olur yoksa sen 20 sen 50 diyemezler öyle bir kuralı kitabına uyduramazlar
ben açıkladıkları şeylerde mevzuata uygun bir düzenleme göremedim. neyin ne olduğu belli değil. Her haltı yapıp biz yaptık oldu diyebilir o zaman da birileri biz dövdük öldü derse değil 6222, 622222222 bile bu işi temizleyemez cümle aleme rezil oluruz.

Marcao-Luyindama devriminden sonra bir diğer revizyon da orta sahada başladı sanırım.
Yedek kulübesi, yerli rotasyonu baya bir toparladı, şimdi orta saha revizyonu, en sonunda da forvet revizyonu olacak.

Diagne'nin takımımız için yetersizliği konusunda çoğunuzla aynı fikirdeyim ama şu basının gazına gelip adamı yerin dibine sokmanızı da anlayamıyorum. Çok değil altı ay önce tüm basın bu adam için güzellemeler yapıyordu, sonra biz aldık ve aldığımız her oyuncuda olduğu gibi gömme eylemleri başladı. İnşallah bir an önce satılır ama olur da terslik çıkarsa bu adamın geçen sene devre arası kampını hiç yemediğini de hatırlayın.

Yine çok değil 1.5 sene önce Donku üstüne para verip gönderme derdinde olanları da gördü bu gözler bu forumda ve ne ilginçtir ki aynı kişiler aynı sözcüklerle tüm oyuncularımıza yapıyorlar bunu. Şöyle bakınca aynı adam son senesi olmasına rağmen önce Fernandonun 4-5 e satılmasını eleştiriyor, 2 saat sonra Banegaya adamların istediği 5-6 yı çok görüp 2-3 verilmeli en fazla diyor. Yani işte komiklikler şakalar...

:(:(:(100 mesajım kalmış kırmızı üye olmaya kırmızı üye olunca göztepeli oluruz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt