Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega konusunda futbolcuyu ayartmak istediler önce onu başardılar. Futbolcunun kulübünü ikna etmesini beklediler olmadı. En sonundankendileri red cevabını alınca susup oturdular. Aynı politika Muriç transferinde de işlendi. Kısacası etik olmayan FİFA standartlarına uymayan bir transfer politikaları var. Sanırım gerçek malesef bu.
kus sesleri geliyor.

Beyler bazı şeylere kafayı takmayınca sorun olmaktan çıkıyor. Önce Belhanda, şimdi Diagne. Gitseler de, kalsalar da gram umrumda değil açıkçası. Bu kadar düşünmeyin vallahi manyak olursunuz. Her şey olacağına varır...

al ittihad kulubu rodrigesin bize olan bonservis taksidini geciktirdi 2 milyon euro civarı bunun yerine rodrigesi bize kiralık vermek istediler fatih hoca veto etti menejeri fenere teklif etti süreç böyle gelişti gecenlerde al nasr diagne transferi olmayınca al ittihad teklif yaptı haberleri cıktı yalan al itihad ekonomik sıkıntı içinde diagne yi almayı bırak rodrigesin bonservis ücretini bile geciktirdi
ee renktas sonra nooldu?

Serkan'da yapamadı bjk'de.

Tabi bizim takımlarda daha hazır değil bu scout kafasına bence.

O seviyeye gelemedik daha. Serkan iyi hoşta dediği kadar kolay değil o oyuncuları almak.

Bazen bilgileri güncel olmuyor onunda. Söylediği adamların çoğu transfer yapmış bu yaz ama haberi yok.

Sağa sola öneriyor ama Ilgaz'a göre çok daha kaliteli bence de.

kargalarda umut guner le anlasamadi, benim bir arkadasin amcasi bjk konge uyesi. Recber bunu alalim dermis, umut guner surekli hayir dermis ondan yapamadi, mesela oyuncu izleme ve raporlama komitesinde recberi isterim

al ittihad kulubu rodrigesin bize olan bonservis taksidini geciktirdi 2 milyon euro civarı bunun yerine rodrigesi bize kiralık vermek istediler fatih hoca veto etti menejeri fenere teklif etti süreç böyle gelişti gecenlerde al nasr diagne transferi olmayınca al ittihad teklif yaptı haberleri cıktı yalan al itihad ekonomik sıkıntı içinde diagne yi almayı bırak rodrigesin bonservis ücretini bile geciktirdi

Rodriyi dolar üzerinden sattık.

Ben bu paylasimlari gormemistim
Banega defteri kapanmistir bizim adimiza bosuna bekliyoruz
Alternatifleri hazirdir umarim

Onyekuru yarı finalde.

Nijerya, ev sahibi Mısır'ı eleyen Güney Afrika'yı eledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt