Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
banegaaaaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando Banega hayalinden bahsetmiştir Apo. Monchi'de hayali gerçekleştirmiş oldu
belli saat aralıklarla sevilla japon sayfası olsun,radyospor -ass gazetesi olsun bunların paylaşımlarına,baneganın sosyal medyadaki paylaşımlarına saçma şekilde içerlenip üzülmekten bıkmadınız mı.sabredin az
10 da verseler gitsin isterim. kalirsa emre morla bu taht kavgasi yapar
Finalde hatrick yapsa keske de hemen satsak .
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozaman donk oynar şu an. Ne diyimyazanlara bakma
resmi bir acıklama var mı yok
Babel çoğu kişiyi utandıracak belli.Arkadaşlar ben transfer sezonunun ilk gününden bu yana söylüyorum Ağustos 15ten önce ciddi bir transfer yapmayız büyük ihtimalle süreç bunu gösteriyor çünkü. Diagne’nin yeni sezonda 1.forvetimiz olacağını düşünüyorum. Bence 2 orta saha, Onyekuru ve zorunlu opsiyon gereği Luyindamayı alıp kapatırız transferi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
duyumcu doğan kimmiş öğrenelim önceGüzel kardeşim duyumcu olunmaz, duyumcu doğulur. Boşa kendini yorma buralarda sonra sen üzülürsün.
1 dakika bile oynatmadilar cocugu daha. bosu bosuna orada duruyor.
Babel çoğu kişiyi utandıracak belli.
Yalanlama degilde aciklama yapsinlar. Denedik ama olmadi diye. Cunku bi ilgi olmus belliMadem Banega gelmiyecek, yalanlayin kardesim bukadar mi zor.