Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben transfer sezonunun ilk gününden bu yana söylüyorum Ağustos 15ten önce ciddi bir transfer yapmayız büyük ihtimalle süreç bunu gösteriyor çünkü. Diagne’nin yeni sezonda 1.forvetimiz olacağını düşünüyorum. Bence 2 orta saha, Onyekuru ve zorunlu opsiyon gereği Luyindamayı alıp kapatırız transferi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Babel çoğu kişiyi utandıracak belli.

aldığım duyuma göre banega şu an sevillada

Albayrak ile Monchi arasındaki transfer görüşmeleri..
IMG_20190711_000015.webp

Duyum filan değil tamamen hissiyat. Emre Mor ve Banega’nın geldiğini düşünüyorum. Şimdi bize lazım olan 6 numara ve forvet transferi. Eğer istenilen transferler yapıldıktan sonra iyi de bir satış olursa Skov Olsen’ni de kaparsak değme keyfimize.

Banega transfer söylentilerinin çıktığı ilk günlerde de söylemiştim yineliyorum; Bence Banega gelmezse karalar bağlanacak bir futbolcu değil açıkçası pek umursamam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Banegs olur olmaz bilemem ama tek futbolcuya odaklanıp aylarca uğraşmak yanlış bir politika. Bizim bundan daha önce de çok ağzımız yandı. Kvadwo Asamoah, Modeste, Alan Carvalho son zamanlarda aklıma gelenler. Ama bunun çok örneği var. Dolayısıyla bundan kulüp olarak ders çıkarmamız gerekirdi. Alternatifli bir kaç koldan oyuncu görüşmelerini yapacaksın. 1. Önceliğin Banega ise belli bir süre tanıyacaksın olmuyorsa eleyeceksin. Saplantılı aşıklar gibi tek oyuncuya takılı kalmak ve transferin son gününde acı gerçekle yüzleşmekten sıkıldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt