- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
1 ara Nuno Gomes vardı yaw
ne oldu o adama
ne oldu o adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat olmus 12. Bi futbolcu bu saate kadar ayakta olurmu? Yatmistir zaarbaneganın kesin yattıgını nerden cıkardınız yahu

Bu Cpryen’nin baya değeri düştü. Almanın tam zamanı.Lemina’ya gelirsek eğer ManU alıyor. Unut..![]()
![]()
Senin dediğin gençlere, satışlardan gelen paraları yatırır bonservislerini alırız.
Orta sahaya da bunları kiralarız. Sonra arkana yaslan seyret![]()
bavullarini topladi bile. adam gitmek istiyor.Banega yoksa Fernandoda yok diyemediler mi yemisim Kelden gelecek parayi vaz gecsinler fernandoyu satmaktan
helder postiga bile futbolu birakmis yav 2 sene önce. nuno gomes mi kalir? pauleta ve liedson'u bile hatirladim simdi1 ara Nuno Gomes vardı yaw
ne oldu o adama
Bu Cpryen’nin baya değeri düştü. Almanın tam zamanı.Lemina’ya gelirsek eğer ManU alıyor. Unut..
helder postiga bile futbolu birakmis yav 2 sene önce. nuno gomes mi kalir? pauleta ve liedson'u bile hatirladim simdi![]()
gerets miydi maniche bekliyordum inamoto geldi diyenManiche yi unutanlar beni engellesin.. Adam efsaneydi ya