Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalanlama degilde aciklama yapsinlar. Denedik ama olmadi diye. Cunku bi ilgi olmus belli
Yaptı zaten M. Cengiz açıklama... Denedik olmadı demedi fakat ''Banega için kulübünün görüşü de çok önemli'' dedi. Kulübünün görüşünüde ispanyol medyası sağolsun her gün bize nah alırsınız diye gösteriyor.

Gs tv'de altta çıkan mesajlar oluyordu. Yine forvet beklediğimiz bi aksam üstü deli gibi mesaj yağıyordu bi mesaj morientes bitti diyodu bi mesaj baptista. Nasıl sevninmistim dün gibi hatırlıyorum. O günden bu güne değişen bi şey yok hala bikbik ötenler var. Bi şey bilmeyip duyumcu gibi davrananların Allah belasını versin

Balotelli kafası kırık filan ama Diagne gibi kimse tarafından sevilmeyen bir adam değil. Adamın sorunu kendini kasmıyor. Bazen saha içinde saçma sapan şeylere kalkışıyor. Bir de malum, saha dışı olayı var. Geçen haberde okudum, adam Pariste'miydi nerdeydi, arkadaşıyla iddiaya girmiş. Denize motosikletle atlayıp atlayamayacağıyla alakalı. Para cezası yemiş. :D

Aslında bu adamın tek ihtiyacı olan şey, onu bağrına basacak bir taraftar ve ona baba gibi davranacak bir TD. Bizde ikisi de var. FT neden hiç onu düşünmüyor hakikaten ilginç.
Ben çok isterdim gelmesini. Beleşe Balotelli abi ya. Boru mu. Hani adamın fiziksel bir sorunu veya form düşüklüğü filan da yok. Şu ligde patates edemeyeceği stoper yok.
Ve bu adam daha 28 yaşında. CL de var tabii. Bu adamın olası bir iyi performansında 20M'a okutursun. PL'den tut Çin'e, Katar'dan Arabistan'a kadar...

Bir de Diagne'yi 13M'a sattığını düşün... Balo Free. Yani Diagne'den gelen paraya direk çok sağlam 2 orta saha alırsın...

Diagne ile Balotelli'yi aynı kefeye koyan adam su topu filan izlesin.
Kimse Diagne'yi sosyal medya düşkünü olduğundan veya GS'a yakışmayan bir karakter olduğu için gitse de kurtulsak demiyor. Adam iyi topçu olsa bu tavırlarını tolere ederdi zaten taraftar.

Balotelli dediğiniz adam Worl Class seviyesinde santrafordur. Bu tartışmaya kapalı. Bakın World Class diyorum. Top Class değil. Kafası kırık olmasa şu anda forma giyemeyeceği takım yok.
Hiçbir şey yapmayan adam ile, az şey yapan adam aynı olur mu. Balotelli dediğiniz adam İtalya'yı tek başına finale çıkardı Avrupa şampiyonasında. Nice gibi bir takımda 26 gol mü ne attı. Marsilya'da yarım devrede çift haneli rakamı gördü.

Peki Diagne kim yahu? Adam düpedüz yeteneksiz! 25 yaşına kadar orada burada takılmış. 1.5 senelik K. Paşa performansına kadar böyle bir oyuncunun varlığından bile haberdar değildik. Futbolu müthiş bir ilgiyle takip eden 100 kişiye bile sorsan 99'u tanımazdı bu adamı.

15 dk bi araya gelsek şu forumda, yarı fiyatına ondan 10 kat daha iyi topçu listesi çıkarırdık. Biz gittik dünyada forvet kalmamış gibi 13M bayıldık.
Yoruma bak. Bomboş dediğin adam çine gitti orada oynadı. Bomboş yeteneksiz dediğin adam juve alt yapısında oynadı. Bomboş dediğin adam ligde 1.5 senedir maç başına 1 gol atıyor senegal milli takımında oynuyor. Herif sakat geldi hazır olmadan geldi haftada 2 maç yaptı hep. Tabiki balotelli seviyesinde değil tabiki herkesin gördüğü gibi mental olarak çok sorunlu ama fazla b.kluyoruz. Misal 1.91 boyunda adamdan dribbling bekliyorsunuz hız bekliyorsunuz çalım bekliyorsunuz diagne o tip bir santrafor değil hava topu kazanır sırtı dönük top tutar ceza sahası içinde topu tutar takıma boş alan açar kafa golü atar kaleye yakın bitirir. Bu adam 1.5 senedir ortalama 1 maç 1 gol arkadaşlar bu adam bu golleri sadece penaltıdan mı attı yapmayın Allah aşkına ya kariyerinde sadece yarım sene oynayan o seneyi de açık oynayan dehşet formda bir rizede geçiren iki sene önce nerdeyse kırmızı gruba düşecek geçen sene ümit özatın kadroya almadığı muriqi süper diagne vasıfsız bomboş. Baya abartıyoruz.

Balotelli kafası kırık filan ama Diagne gibi kimse tarafından sevilmeyen bir adam değil. Adamın sorunu kendini kasmıyor. Bazen saha içinde saçma sapan şeylere kalkışıyor. Bir de malum, saha dışı olayı var. Geçen haberde okudum, adam Pariste'miydi nerdeydi, arkadaşıyla iddiaya girmiş. Denize motosikletle atlayıp atlayamayacağıyla alakalı. Para cezası yemiş. :D

Aslında bu adamın tek ihtiyacı olan şey, onu bağrına basacak bir taraftar ve ona baba gibi davranacak bir TD. Bizde ikisi de var. FT neden hiç onu düşünmüyor hakikaten ilginç.
Ben çok isterdim gelmesini. Beleşe Balotelli abi ya. Boru mu. Hani adamın fiziksel bir sorunu veya form düşüklüğü filan da yok. Şu ligde patates edemeyeceği stoper yok.
Ve bu adam daha 28 yaşında. CL de var tabii. Bu adamın olası bir iyi performansında 20M'a okutursun. PL'den tut Çin'e, Katar'dan Arabistan'a kadar...

Bir de Diagne'yi 13M'a sattığını düşün... Balo Free. Yani Diagne'den gelen paraya direk çok sağlam 2 orta saha alırsın...

Mendy - Banega

Feghouli - Belhanda - Babel

Balotelli

Dusunsene bi reis...

Arda nedir abi ya, bikmadik su evlat muhabbetinden, adam hem hocaya hem kulube bir dolu atar yapti karakter belli tekrar yapmayacagi ne malum

Yoruma bak. Bomboş dediğin adam çine gitti orada oynadı. Bomboş yeteneksiz dediğin adam juve alt yapısında oynadı. Bomboş dediğin adam ligde 1.5 senedir maç başına 1 gol atıyor senegal milli takımında oynuyor. Herif sakat geldi hazır olmadan geldi haftada 2 maç yaptı hep. Tabiki balotelli seviyesinde değil tabiki herkesin gördüğü gibi mental olarak çok sorunlu ama fazla b.kluyoruz. Misal 1.91 boyunda adamdan dribbling bekliyorsunuz hız bekliyorsunuz çalım bekliyorsunuz diagne o tip bir santrafor değil hava topu kazanır sırtı dönük top tutar ceza sahası içinde topu tutar takıma boş alan açar kafa golü atar kaleye yakın bitirir. Bu adam 1.5 senedir ortalama 1 maç 1 gol arkadaşlar bu adam bu golleri sadece penaltıdan mı attı yapmayın Allah aşkına ya kariyerinde sadece yarım sene oynayan o seneyi de açık oynayan dehşet formda bir rizede geçiren iki sene önce nerdeyse kırmızı gruba düşecek geçen sene ümit özatın kadroya almadığı muriqi süper diagne vasıfsız bomboş. Baya abartıyoruz.

Bunları Diagne mi yapıyor şimdi renktaş:ddd

1 tane adam gibi CM, birtanede adan gibi bir CVM sart bu takima.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt