Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
keşke bütün yeteneksizler 30 tane sıkıştırsa her sezon
Tahminlerine guvenirim
Kim gelir kim gider bu ay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke bütün yeteneksizler 30 tane sıkıştırsa her sezon
terim adam eder
Bunları Diagne mi yapıyor şimdi renktaş:ddd
gerets miydi maniche bekliyordum inamoto geldi diyen
Yok kardeşim diagne sadece sahada yürüyor.Bunları Diagne mi yapıyor şimdi renktaş:ddd
Sence balo türkiye ye gelmek istiyor mu? Yoksa ona 4 filan verecek en az 4 takım var ülkede. Muhtemel tekliflere bakar belki o zaman o da belki, bize gelir veya diğer kulüplere.balotelli konusu cidden ilginc evet adam kırık ama cagne gibi takoz degil dünyanın en klas forvetlerınden ve bu adam1-2 yıldır nicete marsilyada filan komik rakamlara oynuyor
biz neden hic ilgilenmiyoruz anlamak zor ,raiola saglam komisyon ister marioda imzaparası ister ama
bu adama verilen her kuruşu çıkarırsın hemde fazlasıyla cıkar üstelik al sana beleşten pr çalışması
Te Allahım.Yoruma bak. Bomboş dediğin adam çine gitti orada oynadı. Bomboş yeteneksiz dediğin adam juve alt yapısında oynadı. Bomboş dediğin adam ligde 1.5 senedir maç başına 1 gol atıyor senegal milli takımında oynuyor. Herif sakat geldi hazır olmadan geldi haftada 2 maç yaptı hep. Tabiki balotelli seviyesinde değil tabiki herkesin gördüğü gibi mental olarak çok sorunlu ama fazla b.kluyoruz. Misal 1.91 boyunda adamdan dribbling bekliyorsunuz hız bekliyorsunuz çalım bekliyorsunuz diagne o tip bir santrafor değil hava topu kazanır sırtı dönük top tutar ceza sahası içinde topu tutar takıma boş alan açar kafa golü atar kaleye yakın bitirir. Bu adam 1.5 senedir ortalama 1 maç 1 gol arkadaşlar bu adam bu golleri sadece penaltıdan mı attı yapmayın Allah aşkına ya kariyerinde sadece yarım sene oynayan o seneyi de açık oynayan dehşet formda bir rizede geçiren iki sene önce nerdeyse kırmızı gruba düşecek geçen sene ümit özatın kadroya almadığı muriqi süper diagne vasıfsız bomboş. Baya abartıyoruz.
Diagne nin başarılı olmasını en çok ben isterdim. Hatta bir aksilik olur da kalırsa falan yine çok isterim ama onun mentalitede sıkıntı var. Öncelikle çok statik bir forvet. İkincisi her pozisyona girdiğinde golden ziyade penaltı olsun diye uğraşıyor. Üçüncüsü herşeye hemen küsüyor. Biraz ilgi manyağı. Dk 45 maça küsen bir tip... Ben şahsen senin söylediğin özelliklerin çoğunun da olmasının gerekmediğini düşünmeme rağmen yazdığım özelliklerden ötürü gitmesinde fayda olduğunu düşünüyorum.Yoruma bak. Bomboş dediğin adam çine gitti orada oynadı. Bomboş yeteneksiz dediğin adam juve alt yapısında oynadı. Bomboş dediğin adam ligde 1.5 senedir maç başına 1 gol atıyor senegal milli takımında oynuyor. Herif sakat geldi hazır olmadan geldi haftada 2 maç yaptı hep. Tabiki balotelli seviyesinde değil tabiki herkesin gördüğü gibi mental olarak çok sorunlu ama fazla b.kluyoruz. Misal 1.91 boyunda adamdan dribbling bekliyorsunuz hız bekliyorsunuz çalım bekliyorsunuz diagne o tip bir santrafor değil hava topu kazanır sırtı dönük top tutar ceza sahası içinde topu tutar takıma boş alan açar kafa golü atar kaleye yakın bitirir. Bu adam 1.5 senedir ortalama 1 maç 1 gol arkadaşlar bu adam bu golleri sadece penaltıdan mı attı yapmayın Allah aşkına ya kariyerinde sadece yarım sene oynayan o seneyi de açık oynayan dehşet formda bir rizede geçiren iki sene önce nerdeyse kırmızı gruba düşecek geçen sene ümit özatın kadroya almadığı muriqi süper diagne vasıfsız bomboş. Baya abartıyoruz.
nelson oliviera napıyor
Abartmaya da gerek yok. Adam bizim ligte 30 üzeri gol atmış sen adama umut bulut muamelesi yapmışsın. Birde kaç tane kafa ile gol attı? Bizde bile ben 2 tane hatırlıyorum.Te Allahım. İnsan hem cahil hem ukala olunca gerçekten çok komik duruma düşüyor.
Bir futbolcunun yetenekli/yeteneksiz veya iyi/kötü olduğunu sen Çin'e gitmesiyle mi ölçüyorsun?
Veya Juve gibi büyük bir takımın alt yapısından çıkmasıyla? Juve, Manu filan gibi takımlar her yıl altyapısına kamyonla Afrikalı topçu alıyor deniyor. Adamların zaten paraya ihtiyacı yok. 1 tanesi tutsa her sene yeter onlar için. Alt yapılarına giren oyuncuların çok büyük çoğunluğu 2./3. ligde takılıyor daha sonra.
Hava topu kazanırmış. Bak bak bak. Sanki bana Macaristan ligindeki oyuncuyu anlatıyor. 15 maç izledik adamı GS formasıyla. Adam hava topuna çıkmaya tenezzül etmiyor gelmiş hava topu kazanır, kafa golü atar diyor.
Uğraştığımız kişilere bak.
Sence balo türkiye ye gelmek istiyor mu? Yoksa ona 4 filan verecek en az 4 takım var ülkede. Muhtemel tekliflere bakar belki o zaman o da belki, bize gelir veya diğer kulüplere.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi