Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence balo türkiye ye gelmek istiyor mu? Yoksa ona 4 filan verecek en az 4 takım var ülkede. Muhtemel tekliflere bakar belki o zaman o da belki, bize gelir veya diğer kulüplere.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balo tuzlu olur ama istesek rahat alırız bence.
Bir kere menajeri tam çakal. Onu biliyoruz. Sağlam bir komisyon alır.
Balo'ya da yıllık 3M + 2-3M arasında bir imza parası vermen gerekir.
Balo uçuk ücretler almıyor. Nice'de ve Marsilya'da baya kelepir rakamlara oynamıştır.
Almanya'da, İspanya'da ve diğer bilimum Avrupa ülkesinde vergi oranları yüzde 40-50 arasında değişiyor. Yani Balo'ya Avrupa'da 3M kalması için 5.5-6M alması gerekiyor. Bu rakamı da hiçbir takım vermez. Bakıldığında o rakamları Juve filan bile anca veriyor.

Diagne nin başarılı olmasını en çok ben isterdim. Hatta bir aksilik olur da kalırsa falan yine çok isterim ama onun mentalitede sıkıntı var. Öncelikle çok statik bir forvet. İkincisi her pozisyona girdiğinde golden ziyade penaltı olsun diye uğraşıyor. Üçüncüsü herşeye hemen küsüyor. Biraz ilgi manyağı. Dk 45 maça küsen bir tip... Ben şahsen senin söylediğin özelliklerin çoğunun da olmasının gerekmediğini düşünmeme rağmen yazdığım özelliklerden ötürü gitmesinde fayda olduğunu düşünüyorum.

Belki bu yaz sezonunda herkes gitmesini istemeseydi açık açık bir ihtimal kalsa bile azim yapar kendini bir şekilde ispatlamaya çalışır derdim ama o şimdi herkese küsmüştür bile...
diagne alfa romeo gibi
herkes begeniyor ama kimse almıyor
bizim gibi kerizlik yapıp alanlar da yıllarca satmaya ugrasıyor

İngiliz forumunda diagne yorumları,itelesek bari...

diagne harbiden iyi futbolcu yalnız. sadece doku uyuşmazlıgı oldu birazcık bizim klüple. ama adamın üstüne öyle gereksiz bir şekilde gidildi ki özellikle instagram'dan adama saçma sapan yorumlar yapan işsizler işin bokunu çıkardılar. öyle bir fiziğe ve boya sahip bir forvet için çok iyi özellikleri var ayrıca rize maçında o golü atmasa belki de şampiyon dahi olamayacaktık.

diagne satilsin, yerine forvet alinmasa bile sorun degil. Babel forvet oynar. Para ediyorken satilsin, 1-2 milyon fazla alalim derken elimizde kalmasin.

Ilgaz Çınar'a sallanıyor ama adamın anlattığı yapı en azından düşündüğü yapı Türkiye'de olması gereken şey

Metz ve Génération Foot - Kulüp profili

Aralarında gelişen transfer durumlarına ve Metz'in kazandığı paralara bakın

Bir gün bi işim vardı Diagne'nin hat trick hero olduğu maçı kaçırmıştım.
Ulan bi baktım hıyar 3 gol atmış.
Ala ala nasıl olur dedim açtm neyse bakıyorum.
Aman Allahım goller nasıl ama.
Biri çarpmış girmiş biri penaltı öteki başka bir komedi
Aga ben şok dedim bu nasıl muhabbet ya
Yani Gomis de aynı sayıda gol attı nerdeyse ama Gomis'in normal golü yoktu resmen.
Hepsi klas hepsi bitirici.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İngiliz forumunda diagne yorumları,itelesek bari...

I have family who are season ticket holders at Galatasaray, they reckon he's shitehouse.

Shshhshshshs kim lan bu

Abartmaya da gerek yok. Adam bizim ligte 30 üzeri gol atmış sen adama umut bulut muamelesi yapmışsın. Birde kaç tane kafa ile gol attı? Bizde bile ben 2 tane hatırlıyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 tane kafa golü var. Bir tanesi zaten Rize. Diğeri ise Arena'daki boş kaleye vurduğu kafa.
Adam kafa topuna çıkmaya tenezzül etmiyor diyorum, bazıları şaka yapıyorum sanıyor. Maçları dikkatli izleyenler, benim yazdığımı daha önce belirtti zaten. Bakın Gomis mesela kaleye kafa vuruşları çok zayıf birisiydi. Ama orta sahada, veya ceza sahasının oralarda havadan top yolladığın zaman adam rakibini pert edip o topu mutlaka indiriyordu. Bizim Diagne 1.95 boyunda, 90-95 KG bir herif. Diagne'nin fiziğindeki bir Afrikalı bu ligin nerdeyse bütün oyuncularını patates eder normal şartlarda. Ama adam zıplamıyor yahu. Şaka filan yapmıyorum...

Forumda her gün 1 saat futbol dersi açılmalı adminlerim radyo yayını falan ne diyorsunuz?

acaba son 25-30 senenin en iyi siyahi ve beyaz oyuncularından karma yapsak kim yener bu saatte yapılcak en güzel şey bu bence

Robert pires’in uçağını bekledik yıllarca. Banega gelmezse beni sarsmaz. Şerbetliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt