Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer nöbeti bekleyerek transfer sezonunun sonu gelmez, camı açıp hava almak lazım, sinirden atlamayın sakın.

Fernando Feghouli ve Mariano bu takımın en kaliteli oyuncularıdır ve a class oyunculardır. Birini kaybediyoruz umarım diger ikiside gitmez. Şampiyonlar liginde böyle adamlar lazım bize. Donk gibi dalgacı herifler değil.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 orta saha lazimken simdi bu sayi 3e cikti

acil ihtiyac olan bölgelere degil, suana kadar sadece yedek kulübsine transfer yaptik (babel haric, o da onye'nin yerine zaten)

Diagne için konuşmak gerekirse herife çok yüklendik tamam bizdeki performansı için iyi diyen yoktur herhalde ama bu kadar da yermek gereksiz kalırsa ki gitmeli para şart 20 gol üstü potansiyeli yine var bu adamın. Gomis meselesinde 2 yıllık sözleşme imzalamışsın 29 attım diye ki güzel bir sezon geçirdi maaşımı artırın demeye yeltendi hemen hatta devre arası yapmaya başladı ama yönetim gizledi. Bir oyuncuya bu tavizi verirsen herkes ister önünü alamazsın garry der ben asist yaptım ona diğeri çıkarşu kadar asistini de ben verdim velhasıl tek sıkıntı yerine adam alınmaması oldu o da bize devre arası pahalıya patladı.

en azından 1 ay kaybettik banega ile, normalde transferin son gününe kadar beklemişliğimiz vardı.
iyi bari gelişme var bu konuda.

fernando'nun gitmesine üzüldüm. playmaker, lider yapili, teknik, cok tecrübeli ve saha icinde arkadaslarini derleyip toplayacak bir adamdi. onun kalibresinde en az 1 oyuncu sart orta sahada. yeni bitmelerle olmaz o is.

onun kalitesinde bir genc topcu icin kapi 50 milyon eurodan acilir.

eminim fernando gitti diye sevinenler ile gomis gitti diye sevinenler ayni kisiler.

sonucu görüyoruz, dünyanin parasi harcandi ve yeri dolmadi...

gercek hayattaki futbol ile menajer oyunlarindaki futbol farkli!

Sabah sabah neler olmuş ya adamı vura vura öldürmüşsünüz.. Mariano fizik olarak düşüşte sadece geçen yıl resmen oyunu sağ bekten kuruyordu bu kadar yetenekli bir adamın bize kadar oynadığı en iyi kulübün sevilla olması da ilginç..

Onyekuru menejeri ile ters düşmüş. Menejeri Cska ile görüşmüş. Ben Galatasaray'da mutluyum. Şampiyonlar liginde kendimi göstermek istiyorum diyince menejeri Cska ile görüşmekten vazgeçmiş. Afrika kupası sonrası hayırlı haberler gelir

Jimmy durmaz da sakatmış.

Akşam gaztesi

eminim fernando gitti diye sevinenler ile gomis gitti diye sevinenler ayni kisiler.

sonucu görüyoruz, dünyanin parasi harcandi ve yeri dolmadi...

gercek hayattaki futbol ile menajer oyunlarindaki futbol farkli!

gomis saha içi sebeplerden gönderilmedi

fernando hangi performansına istinaden aranacak bi söyle ya taçta uyuyan bjkye boş kaleye gol attı diye mi

atibaya kaptırdığı top gol olsa şimdi topluca sövüyodunuz aynı maçta

GSC App

su mahkeme olayi da tam bir fiyasko. adamlar resmen kulüp icerisinden düsmanlik yapiyorlar.

tamam yönetim baya baya sacma isler yapti ama sonucta sampiyon olunmus ve yeni sezon hazirliklari basladi.

türk futbolu bu kadar bitik ve maddi durumumuz kötüyken en iyisini yapmaya calisiyoruz, mahkeme ile ugrasmak kendi bacagimiza sikmak demektir.

gomis saha içi sebeplerden gönderilmedi

fernando hangi performansına istinaden aranacak bi söyle ya taçta uyuyan bjkye boş kaleye gol attı diye mi

atibaya kaptırdığı top gol olsa şimdi topluca sövüyodunuz aynı maçta

GSC App
her topcu hata yapabilir. 2-3 hatasini cimbizla cekip kötü topcu denmez.

benim icin saha icinde olmasi bile güven veriyordu, keza takima da öyle.

ben sadece toplu degil topsuz oyuna da bakarim, adam 4x4lük topcu formda olunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt