Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah sabah neler olmuş ya adamı vura vura öldürmüşsünüz.. Mariano fizik olarak düşüşte sadece geçen yıl resmen oyunu sağ bekten kuruyordu bu kadar yetenekli bir adamın bize kadar oynadığı en iyi kulübün sevilla olması da ilginç..
İsla ne yapmış peki ? Futbolcularinizi degersizlestirmeyi birakin artik. Bizim her oyuncumuz daha iyi onlardan.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zabah zabah angutların yapabileceği en iyi halini , bizim en kötü halimizi düşündüm , içim ferahladı

Muslera > Harun

Mariano < İsla
Luyindama = Kjaer
Marcao > Serdar
Nagatomo < Kolarov

Donk = Jailson
xxxxx ? Emre
Feghouli > Moses
Belhanda < Kruse
Babel = Garry

Diagne = Vedat

Abi şu motoru kasksız kullanma demedim mi ben sana :)

Khedira gelse keske bize. Kalite katar oraya. Fernandodan bile daha iyi.

teknik, kalite, playmaker özelligi, liderligi ve tecrübe olarak bence fernando cok daha iyi.

khedira'nin özelligi cok dinamik bir topcu olmasi. bu hali biraz appiah'a benziyor.

lakin khedira sakatliklarla bitik bir topcu ve ileride fazla etkili teknik degil

dinamizmi olmayan bir khedira tr ligi orta sahasinda duman olur, ezer gecerler.

Diagne’yi satmasak mı cidden çok hızlı harcadık adamı taraftara karşı hiçbir tavrı olmadı her maç elinden geldiğince mücadele de etti ve beğenmesek de 10 gol attı ve bu goller önemli goller de oldu bazen. Şuan 10-15 civarına direk elden çıkarmaktansa Onyekuru tarzı değil de daha besleyici bir kanat oyuncusu ile oynatmayı deneyebiliriz. Şampiyonlar liginde grupta 3-4 gol atsa kapı 25-30 dan açılır anında ve gerçekten yıldız bir oyuncu kazanabiliriz. Tek sıkıntı diğer transferleri nasıl yapacağımız..
Onyekuru ile oynayan her forvet sıkıntı çeker güzel tespit. Onyekuru sadece golü düşünen bir oyuncu takım oyununa uygun değil. Diagne kalırsa Babel ile daha iyi katkı verir. Fakat yine de Diagne'nin satılması lazım çünkü artık taraftar ile bağlar tamamen koptu.

Fernando'yu son senesinde 4,5m Euro'ya satmak başarılı bir iş.
Aynısını Mariano için de 3-4m Euro civarlarında yapabilirsek büyük iş olur. Hatta Nagatomo bile satılabilir 2-3m Euro paraya.
FFP ensemizdeyken sözleşmesi bitmiş yaşlı oyuncuyu serbest bırakmak akıl karı değil.

Sağ bekte Linnes oynar. DOS mevkisi için de 7-8m Euro bütçemiz olmuş olur. Nagatomo satılırsa da yerine kiralık oyuncu bulunabilir PL'den.

Önemli olan her oyuncudan olabildiğince bonservis geliri elde etmek. Takımı bu yolla gençleştiremezsek ileride gençleştirebilecek oyuncuları alacak paramız olmayacak.

gecen sene forvet, bu sene orta saha sikintisi cekecez. COK NET.

bir de su lesh ffp cikti önümüze engel olarak.

bize huzur yok su dünyada.

acaba son 25-30 senenin en iyi siyahi ve beyaz oyuncularından karma yapsak kim yener bu saatte yapılcak en güzel şey bu bence

Kabaca 4-3-3 olup yine kabaca şu hücum hattı kurulacagindan beyazlar hop hop hoplatır.

C.Ronaldo............Ibrahimovic..............Messi

Çok önemli degil.....Maradona......Onemli degil

Tek sorun frikik olursa bu takimda kavga cikar fena !! :)

her topcu hata yapabilir. 2-3 hatasini cimbizla cekip kötü topcu denmez.

benim icin saha icinde olmasi bile güven veriyordu, keza takima da öyle.

ben sadece toplu degil topsuz oyuna da bakarim, adam 4x4lük topcu formda olunca.

formda değil işte sıkıntı o

hangi deplasmanda o üstün oyun zekasını sahaya yansıtabidi reis

fizik gitmeyincec beyin de duruyor o2 gitmediğinden

GSC App

gecen sene forvet, bu sene orta saha sikintisi cekecez. COK NET.

bir de su lesh ffp cikti önümüze engel olarak.

bize huzur yok su dünyada.

Orta saha sıkıntısını bu sene çekmedik mi sizce ?
Hepsi beklentinin altında kaldı , Ndiaye
de Fernando da , yerlerini doldurmak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

formda değil işte sıkıntı o

hangi deplasmanda o üstün oyun zekasını sahaya yansıtabidi reis

fizik gitmeyincec beyin de duruyor o2 gitmediğinden

GSC App
sana hak veriyorum lakin fernando zaten öyle dinamik bir topcu degil, daha cok pozisyon alma becerisiyle öne cikan bir topcu.

khedira mesela senin tarif ettigin veya istedigin tarza uyan dinamik bir topcu, lakin o da sakatliklarden sonra bitik.

FOTOMAÇ Balotelli ile ilgilendiğimizi yazmış. Ayrıca Seri'nin romada oynamak istediğini yazmış.

MİLLİYET ten nevzat dindar. Baneganın beklendiğini son kararı sevilla td'nşn vereceğini yazmış.

POSTA Okay yokuşluyu istediğimizi yazmış. Ama menejeri yalanladı. Bonservisinin 15 milyon avro oldugunu söyledi. Birde Şoray Uzun postada spor köşe yazarlığı yapıyormuş. Başka adam yokmuydu?

SABAH Okan konuk'u istediğinizi. Onyekuru içinse 8 Agustos'u işaret göstermiş.

STAR Diagne'ye İngiltere'den talip ler oldugunu yazmış

TAKVİM Mariano yada Linnes ten birinin gönderileceğini yazmış.

Maçın yıldızı olduğu maçta bile adamın hatasını kolluyorsan art niyetlisin demektir bu.

ilk hatayı yaptı sonra yıldız oldu

şansı yaver gitmese kronolojik olarak baktığımızda maçın ertesi günü kapıya konurdu

ben diyorum ki olağandışı gelişen bir maçta olağandışı goller attı diye sezon boyu gösterdiği performans unutuluyorsa o sıçışı gole dönüşse sezon performansı herkesin gözüne batmaya başlayacaktı

Orta saha sıkıntısını bu sene çekmedik mi sizce ?
Hepsi beklentinin altında kaldı , Ndiaye
de Fernando da , yerlerini doldurmak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben de daha iyisini istiyorum ama 1 forvet alamayan yönetim sence bunlardan iyisini alabilir mi? benim korkum buradan kaynaklaniyor ve olacaklari görür gibiyim ne yazik ki.

Bugün KAP bekliyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Şampiyonluk orta sahadan gecer , umarim dogru transferler yapilir , hazirlik maciydi iki sene once fernando ndiaye girmisti ikinci yari mest olmustuk bakalim nasil bi orta saha kurucaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt