Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'ye İngilizler talip... Suudi Arabistan'a gitmeyeceğini açıklayan, Galatasaray'daki durumu da henüz netleşmeyen "Gol Kralı" Mbaye Diane için İngiliz kulüplerinin devrede olduğu idia edildi. Ada basınında çıkan haberlere göre, 28 yaşındaki Senegalli santrafor için Brighton, Southampton ve Crystal Palace'ın Galatasaray'a başvurup fiyat sorduğu ileri sürüldü. | STAR

Ya Mariano ya Linnes gidiyor. Galatasaray, orta sahaya transfer yapmak için sağ beki Mariano ya da Linnes'ten birini satmayı planlıyor. Öncelik ise Mariano'nun satılması. | TAKVİM

Aslan'da yeni hedef Okay Yokuştu. Galatasaray, İspanyol ekibi Celta Vigo'dan ikinci Türk futbolcuyu da almaya yakın. Emre Mor'un ardından Okay Yokuşlu için de görüşmelere başlandı. Okay gelmeye hazır. | POSTA

Fernando gitti, Banega bekleniyor. Galatasaray, Brezilyalı oyuncuyu Sevilla'ya sattı. İspanyol kulübüne gönderilen futbolcunun bonservisinden 4.5 milyon Euro gelecek. Aslan, talip olduğu Banega için de Sevilla'dan cevap bekliyor. | MİLLİYET

Galatasaray, Balotelli'nin peşinde. Cim Bom, Vedat Muriç'i Fenerbahçe'nin kapması üzerine hedef büyüttü ve dünya yıldızı Mario Balotelli için yeniden düğmeye bastı. L'Equipe gazetesi, bonservisi elinde olan İtalyan golcüyü isteyenler arasında Galatasaray'ın da yer aldığını duyurdu. | FOTOMAÇ

Fernando'yu son senesinde 4,5m Euro'ya satmak başarılı bir iş.
Aynısını Mariano için de 3-4m Euro civarlarında yapabilirsek büyük iş olur. Hatta Nagatomo bile satılabilir 2-3m Euro paraya.
FFP ensemizdeyken sözleşmesi bitmiş yaşlı oyuncuyu serbest bırakmak akıl karı değil.

Sağ bekte Linnes oynar. DOS mevkisi için de 7-8m Euro bütçemiz olmuş olur. Nagatomo satılırsa da yerine kiralık oyuncu bulunabilir PL'den.

Önemli olan her oyuncudan olabildiğince bonservis geliri elde etmek. Takımı bu yolla gençleştiremezsek ileride gençleştirebilecek oyuncuları alacak paramız olmayacak.
Herkesi satiyosun güzel de söylüyosun. Yalniz bu yonetimin bu adamlarin yerine adam alabilecegini saniyormusun ? :)

KOSTASIN DURUMU

Mbaye Diagne henüz satılmadığı için forvet transferinde Galatasaray somut adımlar atamazken, Kostas Mitroglou'nun Avusturya kampına götürülmesine karar verildi.

Yeni sezon çalışmalarına zamanında katılan ve azmiyle teknik direktör Fatih Terim'den tam not alan Yunan santrfor, yurt dışı kampında takımla olacak.

Buradaki performansına göre Mitroglou'nun Galatasaray'daki geleceği netlik kazanacak

fernando
mariano
nagatomo

bu adamların kalitelerine diyecek laf yok ama son seneleri ve seneye bedavaya gidecekler bu kesin.
yaşlarından dolayı hangisi ile sözleşme uzatırsınız? hiç birinle.
fernando ne kadar kaliteli olursa olsun maliyeti ve oynadığı maç sayısı ortada.
bu dönem bu 3 oyuncudan 3-5 milyon euro arası bedellerle satmak bence başarıdır.
yerlerine mutlaka gelenler olacaktır.

OKAYIN DURUMU

25 yaşındaki milli yıldızın menajeri yaptığı açıklamada Okay Yokuşlu için Galatasaray'dan teklif gelmediğini de söyledi.

Altıparmak, "Celta Vigo Kulübü, Okay'dan çok memnun ve uzun vadeli bir kontratı var. Okay'ın bu sezon çok daha başarılı olacağına inanıyorlar. Futbolcunun bonservisi 15 milyon Euro'nun üzerinde ve bu her geçen gün artıyor. Okay da kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor" diyerek noktayı koydu

Mesa ismi duyulduğunda hiçbirimiz istememiştik ama bonservissiz olacaksa şuan hayır diyecek durumumuz kalmadı bence. Yaninada bonservissiz Leroy Fer'i alıp Fer-Mesa ikilisini kurmak mantıksız değil en azından bonservissiz halletmiş oluruz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BANEGA

Galatasaray ile Sevilla arasındaki Banega pazarlığı ise sürüyor. İspanyollar, Banega için 7 milyon euro isterken, sarı-kırmızılılar 5.5 milyon euroya kadar çıktı. Burada İspanyol ekibinin teknik direktörü Lopetogui'nin tavrı belirleyici olacak

Bu yonetim oyuncu alma, ve satma konusunda inanilmaz basarisiz. Dursun ve Cenk'e kizabilirsiniz ama adamlarin kurdugu takim 2 sene sampiyon oldu ve hala o oyunculari satip sen butce olusturuyorsun.

Sukru
Abdurrahim

Bu adamlar elit bir kulubun transfer komitesinde asla ve asla olmamali.

ALİ NACİ'NİN EMRE MOR HABERİ

Kariyeri düşüşe geçen ve Celta Vigo'da 1 yıldır kadro dışı olan Emre Mor, Galatasaray'a transferi için onayı kendi çabasıyla aldı.

Teknik direktör Fatih Terim, hem Emre Mor'u takıma kazandırmak ve hem de gelecekte Galatasaray'a bir gelir kapısı yaratmak amacıyla transfere vize verdi. Kendisini 2016'da A Milli Futbol Takımı'na kazandıran Terim ile yeniden çalışmak adına İstanbul'a yüz yüze görüşmek için gelen Emre Mor, kararlı tavrı ile sınıfı geçti.

Son 1 senedir Galatasaray'a gelmesine soğuk bakılan ve çağrılarına olumlu geri dönüş yapılmayan Emre Mor, İstanbul'daki konuşmaları ile bu kez onayı aldı.

Bana güven hoca

Hem Borussia Dortmund hem de Celta Vigo'da kadro dışı kalan ve hayal kırıklığı yaratan Emre Mor, Fatih Terim ile görüşmesinde, kariyerindeki son 3 seneyi hayal kırıklığı olarak niteledi. 22 yaşındaki oyuncu, "Geçmişten ve bu süreçten gerekli dersleri aldım. Hatalar yaptım ve yanlışlarımdan ders çıkardım. Sadece ve sadece futbola odaklanacağım. Sizinle yeniden iyi işlere imza atmak istiyorum hocam. Yeniden çıkışa geçmek, yalnızca saha içindeki performansımla konuşulmak istiyorum. Size söz veriyorum, bana bir kez daha güvenip şans verirseniz sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım. Desteğinizi istiyorum" dedi

Terim'i etkileyen kararlılık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Emre Mor'un sözleri, kararlı tavrı ve genç olması nedeniyle 22 yaşındaki oyuncunun alınması yönünde rapor verdi.

Terim, Emre'nin yeteneğine güvendiği ve değişeceğine inandığı için sürpriz bir talepte bulundu. Öyle ki tecrübeli teknik adam, Emre'nin Galatasaray'a önemli katkı sağlamasının yanı sıra ileride bonservis geliri de yaratabileceğine inanarak transferin kiralama yöntemiyle değil bonservisinin alınması yoluyla yapılmasını istedi

IMG-20190710-WA0001.webp

Fatih hoca Onyekuru'ya sezon sonu exta 100.000 euro prim verdirmiş. Hoca çok istiyor dönmesini.

Kaliteli oyuncu bulmak zaman gectikce zorlasiyor. Yonetim hala gecmis sezonlardan ders almamis. Daha Iki tane 11e yazacak orta saha bulacaklar, Diagne satilip forvet bulacaklar. Bu yonetimin bu operasyonu basarili bir sekilde yurutmesi bana imkansiz gibi geliyor.

AS
Celta, dün resmi olarak Mathias Jansen'in Brentford'a transferini duyurdu. Bugün de Emre Mor'un Galatasaray'a, Andrew Hjulsager'in de Oostende'ye transferleri duyurulacak. https://t.co/bgEFrX71N5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt