- 20 Mayıs 2011
- 23.430
- 10.387
- 1.873
Amarteye günlerdir yazıyorum muazzamn olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amarteye günlerdir yazıyorum muazzamn olur
Banega transfer söylentilerinin çıktığı ilk günlerde de söylemiştim yineliyorum; Bence Banega gelmezse karalar bağlanacak bir futbolcu değil açıkçası pek umursamam.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu Fernando yerine görüşülen Brezilyalı Walace Souza Silva olabilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
işte gerçekten futboldan anlayan bir renktaşMaliyeti büyük sıkıntı. 6 bonservis 3.2 maas 16 milyona geliyor ve bu adami satamazsin. Bana göre yanlış transfer politikasi. Giderim genc adama 10 veririm ama yıllığıni az tutarım
işte gerçekten futboldan anlayan bir renktaş
fernando mariano ve japon fizik tempo olarak artık cok gerideler sakatlıklarda cabası,bunlar üst düzey oyuncu dogru ama sahada cogu mac vasatı bile gecemiyorlar
bize temposu yüksek oyuncular lazım artık
[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 12 dk.12 dakika önce
Daha fazla
SON DAKİKA Udinese, Dorukhan Toköz'ü 10 M € karşılığında transfer etti. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. (La Gazzetta dello Sport) Yaş: 23 97 Maç Uyruk: Türkiye 8 Gol Mevki: Ortasaha 14 Asist
Aynen iyi ki sattık fernando’yu.fernando mariano ve japon fizik tempo olarak artık cok gerideler sakatlıklarda cabası,bunlar üst düzey oyuncu dogru ama sahada cogu mac vasatı bile gecemiyorlar
bize temposu yüksek oyuncular lazım artık
Ucuza gitmis. Elif elmasa göre falan
Beşiktaş gelecek 10 milyon euro'nun hepsini transfere ayırırsa sıkıntı bizim çapsızlardan çok daha iyi kadro kurabilirler ama borçları çoktur feda derler menemen yerler orasını bilemem[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 12 dk.12 dakika önce
Daha fazla
SON DAKİKA Udinese, Dorukhan Toköz'ü 10 M € karşılığında transfer etti. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. (La Gazzetta dello Sport) Yaş: 23 97 Maç Uyruk: Türkiye 8 Gol Mevki: Ortasaha 14 Asist
japon geçen sene saçmasapan sakatlıklar yaşadı , top ciğerine çarptı ciğeri söndü falan. adam viscayı muma çevirdi iki senedir , japonu fernando ve marianoyla bir tutmamak lazım.
Beşiktaş gelecek 10 milyon euro'nun hepsini transfere ayırırsa sıkıntı bizim çapsızlardan çok daha iyi kadro kurabilirler ama borçları çoktur feda derler menemen yerler orasını bilemem
fernando ve ndiaye gitti 3'lünün son halkası belhanda'yı da sat 2 yıldız orta saha alGüçlü bir gruba düşersek Juve'li falan
----------Babel-------
Onye--Feghouli----Mor-
Yeni Ortasaha--Belhanda
deplasmanlara böyle çıkmak şart gibi. 4-3-3 gibi oynayarak. Ama 6 numaranın inanılmaz iyi basan zeki teknik biri olması lazım.