Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dorukhan bana göre 7 milyona cıktı mı udinese gider,bjknin paraya ihtiyacı var

Emre Morun calim yetenegi cok ust duzeyde ama sutlari cok kotu, onu gelistirmesi lazim ve cok bencil.

Bu okayi bir ben beğenmiyorum galiba. Mehmet topalin genc versiyonu iste. Bir de acayip agir ve cok kolay calim yiyiyor. Ben oraya agir adam alinmasina karsiyim

Emre Mor o kadar sorunluki, bizde patlama yapsa bile takimlar cok bonservis harcamamaya bakar. Emre icin 20 milyon bile acayip kumar olur baska takimlar icin.

Hoca için sözleşme kağıt parçasından ibaret.Süresinin pek önemi yok söz konusu Galatasaray olunca.Eğer liseciler gelirse,çalışacağını da pek zannetmiyorum.Zaten 1 ay içinde seçimde olur transfer falan yapılmaz.Bu sene heba olur.Hoca da kurtaramaz

İsimli futbolcu aşığı, romantiklik derecesini ayarlayamayıp sevgilisine yürür gibi yürüyen yiğit nerelerde. Gelsin de biraz daha fernandoya olan aşkını anlatsın

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Emre
Okay
Banega Feghouli
Emre Balotelli Babel

Ligde oynar kadro komple yabanci ya demezler bu arada ben ciddi anlamda Emre oynarsa nagadan daha iyi olacağını düşünüyorum oybadikca

Hoca için sözleşme kağıt parçasından ibaret.Süresinin pek önemi yok söz konusu Galatasaray olunca.Eğer liseciler gelirse,çalışacağını da pek zannetmiyorum.Zaten 1 ay içinde seçimde olur transfer falan yapılmaz.Bu sene heba olur.Hoca da kurtaramaz
söz konusu Galatasaray'sa diyosun ya ,söz konusu Galatasaraysa hoca yarı yolda bırakmaz.taraftar lisecilere yem ettirmez hocayı,heleki bu sezondandan sonra.hoca da bırakıp gitmez.dramatik karamsarlıklar bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt