Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Fernando nun yerine Cuellar gelecek iste
Umarim olur
Umarim olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın gerek medya gerek taraftar olarak anasını ağlatıldı , en ufak hatasında yerin yedi kat dibine sokuldu. Adam gittikten sonra bizle ilgili bir tane kötü söylemi yok , hain falanda dememek lazım. Tudor olmasaydı şu kadrolar kurulmazdı.
bu bana pek olumlu gelmedi açıkçası. avukatların kötü şeyleri açıklama dili bu , başka iyi şeylerden bahsetmişler.
Muhabir : olumsuz bi sonuç beklemiyo musunuz ?AVUKAT:KESINLIKLE,ENDISEYE MAHAL YOK.
Para?Donk ile olacak iş değil o Fantastik bir 6 no olmalı yerine
Beni bilen bilir burada az savunmadım Tudor'u
Nasıl yok süreci takip etmemişsin herhalde ? Gittikten sonra Bjk'yi övüp durdu.Bjk maçını izlemeye gitti bizle ilgili tek kelam etmedi
Dünya'da işine son verilen ilk t.d değil biraz daha omurgalı davranmalıydı
bunu da yeni yazdım,lütfen videonun tammaını izle rmisin?2 kere soruldu adam 2 kere endişeye gerek yok dedi.daha ne desin acaba psikopat mısınız
Gidip gidip arkamızdan sallayan o kadar insan var ki , olumsuz bir açıklamaya yapmaması yetiyor. Adamın gönderilişi de hoş değil , kötü birşey söylememesinin yetmesi lazım. Ayrıca Beşiktaş ile alakalı bir sözünü göremedim? Kaldı ki adam giderken Beşiktaş baya Bayern falan kapışıyordu , ya napıcaktı?
.................................................
avukat transfer dönemini etkileyecek hiç bi durum yok dediseçim kararı çıkar ise transfer falan yapmazlar zaten.
konsantrasyon başka yerlere kayar.
Avukat mi yapiyomus transferi müdür ?avukat transfer dönemini etkileyecek hiç bi durum yok dedi