Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabir : olumsuz bi sonuç beklemiyo musunuz ?AVUKAT:KESINLIKLE ENDISEYE MAHAL YOK.

Adamın gerek medya gerek taraftar olarak anasını ağlatıldı , en ufak hatasında yerin yedi kat dibine sokuldu. Adam gittikten sonra bizle ilgili bir tane kötü söylemi yok , hain falanda dememek lazım. Tudor olmasaydı şu kadrolar kurulmazdı.

Beni bilen bilir burada az savunmadım Tudor'u

Nasıl yok süreci takip etmemişsin herhalde ? Gittikten sonra Bjk'yi övüp durdu.Bjk maçını izlemeye gitti bizle ilgili tek kelam etmedi

Dünya'da işine son verilen ilk t.d değil biraz daha omurgalı davranmalıydı

Turk futbolu nekadar rezil halde bakin:

Yaklasik 1,5 ay gecti

Ilk 11 oyuncusu

GS: Babel

FB: Kruse

BJK: 0

Manchester City de Douglas Luiz ve Yangel Herrera var kolayca kiralanabilir ön liberolar

Beni bilen bilir burada az savunmadım Tudor'u

Nasıl yok süreci takip etmemişsin herhalde ? Gittikten sonra Bjk'yi övüp durdu.Bjk maçını izlemeye gitti bizle ilgili tek kelam etmedi

Dünya'da işine son verilen ilk t.d değil biraz daha omurgalı davranmalıydı

Gidip gidip arkamızdan sallayan o kadar insan var ki , olumsuz bir açıklamaya yapmaması yetiyor. Adamın gönderilişi de hoş değil , kötü birşey söylememesinin yetmesi lazım. Ayrıca Beşiktaş ile alakalı bir sözünü göremedim? Kaldı ki adam giderken Beşiktaş baya Bayern falan kapışıyordu , ya napıcaktı?

AVUKAT:GALATASARAY'IN İÇİNDE BULUNDUGU DURUM BAZINDA,TRANSFER DÖNEMİ,ŞAMPİYONLAR LİGİ BAZINDA ENDİŞEYE MAHAL VERECEK HİÇ Bİ DURUM YOK

RAHATLAYIN ARKADAŞLAR

Emre Mor konusunda gelisme varmi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

şimdi bir de seçim çıkarsa yönetim transferi tamamen unutur. Selçuk'u tekrar 11'e yazmaya başlayabiliriz. Fatih Terim için fırsat bu fırsat. Arkasına bakmadan gider. Şampiyonluk için şansımız epey azalır.

Ve gitti
Screenshot_20190711-120800_Instagram.webp

AVUKAT TRANSFER DÖNEMİNİ ETKİLEYECEK OLUMSUZ HİÇ Bİ DURUM YOK DEDİ,RAHAT OLACAKMISIZ

Gidip gidip arkamızdan sallayan o kadar insan var ki , olumsuz bir açıklamaya yapmaması yetiyor. Adamın gönderilişi de hoş değil , kötü birşey söylememesinin yetmesi lazım. Ayrıca Beşiktaş ile alakalı bir sözünü göremedim? Kaldı ki adam giderken Beşiktaş baya Bayern falan kapışıyordu , ya napıcaktı?

Türkiye'de en iyi futbolu Bjk oynuyor diyip onlara pas attı

Şenol-Fiko tartışmaları vardı resmen onlara sempatik gözükmek için böyle bir hareket yaptı.O açıklamalardan sonra sanki bize inat Bjk maçını izlemeye gitti ve yanlış hatırlamıyorsam Bjk maçını izledikten sonra Tv'ye çıkıp hakkımızda açıklamalar yaptı ayrılık sürecini anlattı vs

Kısacası efendi gibi kenara çekilip işini yapsaydı farklı bakardım şuan farklı bakıyorum o yüzden.Sana göre bu hayinlik olmayabilir bana göre öyle

seçim kararı çıkar ise transfer falan yapmazlar zaten.
konsantrasyon başka yerlere kayar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt