- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
neyse,bu kadar yeter yav.ne yazsam aynı tas aynı hamam.sçeim olur hersey biter işte.hadi sağlıcakla kalın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanoglu nankördürOyuncu karşılamaya giderken iyide uğurlamaya gelince eksiğiz
Tabi Fernando'nun ayrılışı kötü bir zamanlamaya denk geldi mahkeme..
İhtar olayından dolayı böyle yapıldı desem sattıktan sonra güzelce uğurladığımız biri var mı ? Benim aklımda olan yok
Mahkeme kararı olumsuz izlenimi aldım.
avukat haberdar etti işte davadan milleti.adam 2-3 dk olumluca herseyi anlattı,olumsuz bişey yok diye.Galatasaray'ın avukatı değil mi?dava transferler yapmaısını bekledğiniz baskan ve yönetimle ilgili değil mi?siz transfer dönemi ne olacak diye merak etmiyo musunuz?Avukat mi yapiyomus transferi müdür ?
AVUKAT TRANSFER DÖNEMİNİ ETKİLEYECEK OLUMSUZ HİÇ Bİ DURUM YOK DEDİ,RAHAT OLACAKMISIZ
Kizma hemen başkan. Bu yönetim güven veremedi transfer isinde bi türlüavukat haberdar etti işte davadan milleti.adam 2-3 dk olumluca herseyi anlattı,olumsuz bişey yok diye.Galatasaray'ın avukatı değil mi?dava baskan ve yönetimle ilgili değil mi?siz transfer dönemi ne olacak diye merak etmiyo musunuz?
neyse vazgectim zaten.ne yapıyosanız yapın
Foruma girince öyle bir hissiyata kapıldım.Nasil aldin renkdas
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Foruma girince öyle bir hissiyata kapıldım.
Podolski'yi güzel uğurlamıştıkOyuncu karşılamaya giderken iyide uğurlamaya gelince eksiğiz
Tabi Fernando'nun ayrılışı kötü bir zamanlamaya denk geldi mahkeme..
İhtar olayından dolayı böyle yapıldı desem sattıktan sonra güzelce uğurladığımız biri var mı ? Benim aklımda olan yok
Bu arada acaba hoca emre moru Messi gibi serbest oynatir mi ? Benzer rollerde