Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen liseli Fenerliler yönetmeli.

Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun Özbek yönetsin aynen
Kaliteyi dedelerle sağlamaya devam edelim diyorsun.
Boş yorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dünyaya mal olmuş bir camiayı lise mi yönetsin yani?
boş yorum yapmış arkadaş heralde kendisi de bir liseli.

Hocanın istediği yapı var şuanda kendisine karışan yok,başkan transfer işini Terim'e salmış vaziyette

Ne kadar hataları olsa da yönetimin,uyum bozulursa hocanın yeni gelecek başkanla çalışmak isteyeceğini düşünmüyorum

Yine karanlık günler bizi bekler

Terim şu son 2 sampiyonlukla birlikte yonetim ustu bir karakter olmustur bence
Kimsenin gotu yemez oyle harcamaya.
Mevcut duzen devam etsin baskan ve yonetim kadrosu degissin istiyorum
Mevcut baskan iyi niyetli olmasina ragmen is bitirme konusunda cok acemiler
Hakkimizda hayirlisi olsun

Btw
Terimi sevmeyip begenmeme ragmen takimda kalmasini istiyorum
Kafasindaki planlari uygulamali
Altyapi ustunde cok calisti meyvelerini yemeden gitmesn

Celta vigo emre moru yönetemedi baktım 2 yılda 4 hoca değiştirmişler, sizde istikrar yok adam zaten problemli nasıl saygı duysun kovacağın hocalara...

Hocanın istediği yapı var şuanda kendisine karışan yok,başkan transfer işini Terim'e salmış vaziyette

Ne kadar hataları olsa da yönetimin,uyum bozulursa hocanın yeni gelecek başkanla çalışmak isteyeceğini düşünmüyorum

Yine karanlık günler bizi bekler
Gelecek başkanın Fatih Hoca ile takışma lüksü olmaz. Zaten bir yönetimi devirmiş olarak gelecekler. Hemen akabinde hoca ile uğraşacak kadar salak değillerdir herhal.

Ya hala galatasaray halkin falan yazıyorsunuz. Degil iste ve olmayacak da. Ben kabul ettim bunu. Ha o lisenin de olmayacak orası ayrı

harcama yetkisi yasagı istiyorlar yazıklar olsun ya size yeniden seçim olucak gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt