Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin sirri sonu A harfi ile biten hic bir orta sahayi ugrasiyoruz alamiyoruz.
İmbula
Lemina
Banega
Sorun A harfinde sanirim

Ya hala galatasaray halkin falan yazıyorsunuz. Degil iste ve olmayacak da. Ben kabul ettim bunu. Ha o lisenin de olmayacak orası ayrı
Er yada geç bu tüzük değişicek şuan yılda 400 kişi alınıyor ve birikmeden dolayı çoğu liseli oluyor maalesef,%3 den %5 e çıkınca yaklaşık 650 kişiye çıkıcak ve lisenin mezun verdiği sayı belli(100-150 civarı olmalı) düşünülürse dengelenecek liseli lisesiz sayısı genel kurulda .

Bu arada şuan liseliler genel kurulun yaklaşık %75 ini oluşturuyor bildiğim kadarı ile.

Ona bakarsan hala bu adamın getirdiği topçular ile şampiyon olup bu adamın topçularıni satarak ayakta duruyoruz. Mustafa Cengiz in getirdiği hangi oyuncudan kar ettik?

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu mu yani, mustafa cengizin getirdiği adamları satmadık ki daha kâr edelim, dursun da babasının hayrına babasının parasıyla almadı o herifleri koltuğunda kalabilmek için son kurşununu atıp bol keseden verdi heriflere maaşları, ayrıca 1.5 senelik mustafa cengiz'e aldığı adamlardan kâr ettik mi diye sorup dursun'un 2 senelik başkanken kendi aldığı herifleri satarak değil de kendinden önceki yönetimin adamlarını satarak bütçe oluşturmasına ne diyeceğiz , riva'yı da mustafa cengiz vermişti dime 500 milyon dolar diyip 500 milyon tlye

Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.

Sen ne diyon Alaman gobeli

Dursun adam degildir. O adami daha nasil koruyan ve destekleyen var anlamiyorum.

Riva dan kazik soktu. Faizle parasini geri istiyor. Adam bize tek, cebime ne kadar para indiririm hedefiyle gelmisdi herhalde.

100 yılı aşkın bir süredir yönetmiyor mu ve Türkiye nin en başarılı kulübü değil mi? İstisnalar olabilir ama oradaki insanlar okumuş bir yerlere gelmiş başarmış bilgili insanlar, her topluluk da olduğu gibi ordada kötüleri olabiliyor aralarında tabi. Mantıken bir yeri bu tür başarılı, is adami insanlar mı daha iyi yönetir yoksa halkın içinden önüne gelen holigan taraftar grubu veya parası olan sonradan görmüş kekolar mi?
GS kültürü böyledir bunu sevmeyen GS yi tanımamış sevmemiş demektir ve kendi kıçını düşünüyor demektir. Ben kulüp de çalıştım ve ultraslan in ne kadar çıkarcı pislik bir oluşum olduğuna da şahit oldum. O dede diye dalga geçtiğiniz adamlar içinde seviyesine hiç bir zaman ulasamayacaginiz yüzlerce insanlar var

Sen liseli olmayanlar salak yönetemez mi diyorsun? Liseliler sömürgeci zihniyet gibi yönetmeye devam ettikleri sürece karşıyım. Bu arada 30 milyon liseli olmadığına göre evet halka mal olmuş bir takımdır. Takım lisenin takımı ben de onu sonuna kadar sömürürüm dedikleri sürece de aynı şekilde tepki göstereceğim. Evet 100 yılı aşkın süredir yönetmişler de borç batağında liseli olmayan adamlar kurtarmaya çalışıyor. Son 15 yıl feleket yönetti ler bunu da sizin kabul etmeniz gerekir.

Evet sonunda takımımızda paralel yapı çıktı :)
çok gülünç bir durum ya takım ne güzel seriye bağlamış hoca yönetim uyum içinde çalışıyor
sen gel kurulu olan düzeni bozmaya çalış
bunlar kesinlikle casus bence
Çünkü harcama sınırı getirme isteği bunu açıkça belirtiyor

Arkadaşlar, liseyi ne kadar sevmesek bile lise kulübün birilerinin oyuncağı olmasına engel olan unsurdur.

Mesela Türkiye'de askeri vesayet gitti. Gitti de daha mı iyi oldu? Gerici vesayet geldi, daha kötü oldu. Koskoca ülke birilerinin mülkü gibi oldu.

Lise bir denge mekanizması yaratıyor. Lise olmasa şu an kulüpte kaos hakim olur. Herhalde 6 ay da bir seçime giderdik. Ve ya Aziz, Ali tipinde birisi diktatörlüğünü ilan eder, uzun yıllar rezilliklerini izlerdik. GS kulübü lisesiz olmaz arkadaşlar. Bunu böyle kabul etmeliyiz.

bu mu yani, mustafa cengizin getirdiği adamları satmadık ki daha kâr edelim, dursun da babasının hayrına babasının parasıyla almadı o herifleri koltuğunda kalabilmek için son kurşununu atıp bol keseden verdi heriflere maaşları, ayrıca 1.5 senelik mustafa cengiz'e aldığı adamlardan kâr ettik mi diye sorup dursun'un 2 senelik başkanken kendi aldığı herifleri satarak değil de kendinden önceki yönetimin adamlarını satarak bütçe oluşturmasına ne diyeceğiz , riva'yı da mustafa cengiz vermişti dime 500 milyon dolar diyip 500 milyon tlye
Riva olayı gayet karlı bir iş oldu bu dönemde. sağdan soldan duyduğun Twitter yorumları ile biliyormuş gibi yapma. Para saçtı falan saçmalık, o güya saçtığı paralar bize 2 senede aklının eremeyecegi düzeyde gelirler getirdi. Emin ol başımızda Terim olmasa bu yönetim ucuz cöplerle doldururdu bu takımı parasızlıktan. Başarı istiyorsan riskini alacaksın, dursun bunu yaptı ve 2 senenin getirisi ortada. Hala o yatırımın ekmeğini yiyoruz. Dursun çok iyi başkanıdır diye demiyorum, bazı gerçekleri kabul etmek gerekir sadece. Bir insana hakkında önyargi oluşunca sadece kötü yönleri görünür

Bu tip yönetimi devirme girişimlerine karşıyım,bu işlere gireceklerine adam gibi seçimde gelip aday olsalardı.

tedbir karari kalkarsa iyi mi kotu mu?

hukuktan anlamiyorum

Seçim kararı ve harcama yasağı çıktığı anda geçmiş olsun. Transferi falan herşeyi geçtim takımdaki hava bozulur böyle moral bozukluğuyla başlanan bir seneden hayır gelmez

Biz borç içindeyken aday çıkmıyordu , başarılıyken her türlü engel oluyorlar.
Bunlar Galatasaraylı filan değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar, liseyi ne kadar sevmesek bile lise kulübün birilerinin oyuncağı olmasına engel olan unsurdur.

Mesela Türkiye'de askeri vesayet gitti. Gitti de daha mı iyi oldu? Gerici vesayet geldi, daha kötü oldu. Koskoca ülke birilerinin mülkü gibi oldu.

Lise bir denge mekanizması yaratıyor. Lise olmasa şu an kulüpte kaos hakim olur. Herhalde 6 ay da bir seçime giderdik. Ve ya Aziz, Ali tipinde birisi diktatörlüğünü ilan eder, uzun yıllar rezilliklerini izlerdik. GS kulübü lisesiz olmaz arkadaşlar. Bunu böyle kabul etmeliyiz.
Aramızda aklı başında olan üyelerin olduğunu görmek sevindirici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt