Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.555
- 7.008
- 1.513
Kaos loading...Yine şampiyonuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsini geç hoca istifa ederSeçim kararı ve harcama yasağı çıktığı anda geçmiş olsun. Transferi falan herşeyi geçtim takımdaki hava bozulur böyle moral bozukluğuyla başlanan bir seneden hayır gelmez
Riva nın neresi karlı oldu arkadaş. İhaleyi alan firmalar 1 ay sonra ihaleden çekildi 2. Olan firma aldı çok daha düşük bir fiyata. Liseliler terim önlerine geçtiği anda şutladılar adamı. Terim olmasa diyorsun da bunlar olmasa terim i yine şutlamaya çalışacaklardı ego liseliler...Riva olayı gayet karlı bir iş oldu bu dönemde. sağdan soldan duyduğun Twitter yorumları ile biliyormuş gibi yapma. Para saçtı falan saçmalık, o güya saçtığı paralar bize 2 senede aklının eremeyecegi düzeyde gelirler getirdi. Emin ol başımızda Terim olmasa bu yönetim ucuz cöplerle doldururdu bu takımı parasızlıktan. Başarı istiyorsan riskini alacaksın, dursun bunu yaptı ve 2 senenin getirisi ortada. Hala o yatırımın ekmeğini yiyoruz. Dursun çok iyi başkanıdır diye demiyorum, bazı gerçekleri kabul etmek gerekir sadece. Bir insana hakkında önyargi oluşunca sadece kötü yönleri görünür
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Riva olayı gayet karlı bir iş oldu bu dönemde. sağdan soldan duyduğun Twitter yorumları ile biliyormuş gibi yapma. Para saçtı falan saçmalık, o güya saçtığı paralar bize 2 senede aklının eremeyecegi düzeyde gelirler getirdi. Emin ol başımızda Terim olmasa bu yönetim ucuz cöplerle doldururdu bu takımı parasızlıktan. Başarı istiyorsan riskini alacaksın, dursun bunu yaptı ve 2 senenin getirisi ortada. Hala o yatırımın ekmeğini yiyoruz. Dursun çok iyi başkanıdır diye demiyorum, bazı gerçekleri kabul etmek gerekir sadece. Bir insana hakkında önyargi oluşunca sadece kötü yönleri görünür
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aciklanir birazdan
Liseyi kapatmak olmaz ama kulüple bağlarını koparmak lazım ciddi şekilde onun dışında kulübe üyelik konusunda fenerli bjkli kimse alınmamalı lise en çok buna sebeb oluyor içimizde bu Hayri kozak gibi hainler birikiyor
O zaten en kötü senaryo ki sonumuz olur.hepsini geç hoca istifa eder
Tedbir kalkarsa seçim oluyortedbir kalkarsa noluyor anlamiyorum
hangisi kotu hangisi iyi secenek?
Tez zamanda liseden kurtulmayi allah nasip etsinRiva nın neresi karlı oldu arkadaş. İhaleyi alan firmalar 1 ay sonra ihaleden çekildi 2. Olan firma aldı çok daha düşük bir fiyata. Liseliler terim önlerine geçtiği anda şutladılar adamı. Terim olmasa diyorsun da bunlar olmasa terim i yine şutlamaya çalışacaklardı ego liseliler...
2 sene önce neredeydiler şimdi neden ortaya çıkıyorlar hiç düşündün mü? Takım batarken liseli olmayana veriyorlar enkazı devlet kredi verecek borçları kapatacak diye nemalanmak için tekrar başa geçmeye çalışıyorlar hem de darbe yaparcasına....