Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.273
- 39.494
- 3.993
Tedbir kalksın diyen hainlerin sunduğu delilleri merak ettim elle tutulur delil yok ama dava aciyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca gitmez ama çoğu liseli de hocayı sevmez. Ya mobbing olursa diyelim? Çalışmak istemeyeceği adamlarla çalışmak zorunda bırakılırsa?Tedbir kalksa ve yeni yönetim gelse bile fatihhoca bırakmaz. Zaten dursun getirdi ve gitti. Hoca yönetimler üstüdür. Gitmesi için şartlar oluşması lazım. Yeni yönetim biz hocayı istemiyoruz derse o başka.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Genel Kurulun, idari ibrasızlık kararı nedeniyle, tüzüğün 87/22 maddesi gereğince, 30 gün içinde seçim kararı alınması zorunluluğunun durdurulması yönünde verdiği tedbir kararının devamına karar verdi, şimdilik seçim yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ArdAbelhandA)
Adamsın Taner adamsın14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Genel Kurulun, idari ibrasızlık kararı nedeniyle, tüzüğün 87/22 maddesi gereğince, 30 gün içinde seçim kararı alınması zorunluluğunun durdurulması yönünde verdiği tedbir kararının devamına karar verdi, şimdilik seçim yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seçim yok kadir ustaaaaaaaaaaaaYönetim giderse hoca istifa eder/istifa etmek ister
ama yeni yönetimle de anlasir gibi
He olursun donkla selcukla şampiyonKaos loading...Yine şampiyonuz.