Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezon sonu nagatomo, mariano, donk, selcuk ve mitroglou kurus kazandirmadan ayrilacak. mitro haric diger 3 yabanciyi para kazanarak bu dönem göndermemiz gerekiyor normal sartlarda. 33 yasinda adamlara kim para verir o ayri..
marianoya teklifler var bizimkiler 4 milyon euro hayalı kuruyor brezilyadan teklifler 1.5 milyon civarı ama bence teklif 2.5 - 3 milyon olsa satarız diye düşünüyorum. basında linnese 8 milyon euro teklif var filan cıktı yalan teklif var italya liginde 4 milyon euroluk fatih hoca veto etti hem sağ bek hem sol bek oynayan linesi 4milyona satmak saçma olur hoca haklı bence ha teklif artarsa belki linneste gidemelir diye tahmin ediyorum

Fatih Hoca, Göztepe maçından sonra istifa edecektim taraftarın hatırına kalıyoruma getirmişti lafı yönetimle arasının acayip iyi olduğuna falan inanmıyorum. Yine de vurup geçeceğimiz sezonun transfer döneminde kaos çıkmaması herkes için hayırlı oldu.

Riva olayı gayet karlı bir iş oldu bu dönemde. sağdan soldan duyduğun Twitter yorumları ile biliyormuş gibi yapma. Para saçtı falan saçmalık, o güya saçtığı paralar bize 2 senede aklının eremeyecegi düzeyde gelirler getirdi. Emin ol başımızda Terim olmasa bu yönetim ucuz cöplerle doldururdu bu takımı parasızlıktan. Başarı istiyorsan riskini alacaksın, dursun bunu yaptı ve 2 senenin getirisi ortada. Hala o yatırımın ekmeğini yiyoruz. Dursun çok iyi başkanıdır diye demiyorum, bazı gerçekleri kabul etmek gerekir sadece. Bir insana hakkında önyargi oluşunca sadece kötü yönleri görünür

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sen bana dursun'un 2 senelik başkanken kendi yaptığı değil de kendinden önceki yönetimin aldığı adamları satarak bütçe oluşturmasına cevap vermedin ki 1.5 senelik mustafa cengiz yönetimini eleştirdin az önce bu konuda

dursun özbek'in kendi almadığı adamlardan kazandığı bonservislerden bazıları

bruma 15 milyon euro
burak 8 milyon euro
telles 7.5 milyon euro
melo 4 milyon euro
amrabat 3.5 milyon euro
semih 2 milyon euro

dursun özbekin aldığı adamlar ve gittikleri paralardan bazıları
serdar 4.5 > 0
eren 4 > 0
tolga 3 > 0
garry 5.4 > 9,5
ndiaye 7.5>16

ewt biraz da aklımının ermeyeceği gelirlere başarılara göz atalım twitterdan gördüm 2015/2016 ve 2016/2017 yılları rezalet geçmiş doğruluğu var mı acaba bilmiyorum da

50768
50767

bu lafları da ben ettim zaten

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndebasın toplantısı düzenledi. Özbek, Florya ve Riva'nındeğerlendirilmesi için çalışmalar yaptıklarını söylerken; "Florya bizeyetmiyor. Buraları geliştirerek orta vadede 500 milyon Dolar gelirelde edeceğiz" dedi.

Bu dönemde de düzgün transfer yapılmazsa direkt gitsinler zaten tedbirin kalkmasına falan gerek yok. Ağustos sonuna kadar süreleri var sonrasında ya takdirimizi kazanırlar ya da giderler.
İşte müthiş mentalite bu... Müthiş transferler yapsınlar yoksa gitsinler... :)
İyi futbol oynasınlar sportif başarı gelsin falan değil yani... Senin istediğin adamlar gelince başarılı gelmeyince başarısız mı oluyorlar şimdi?

Yemin ederim çok komiksiniz...

Ahmet Bulut Arda yı alalım diye Fernando konusunda fazla para kazandırmış diyorlar

marianoya teklifler var bizimkiler 4 milyon euro hayalı kuruyor brezilyadan teklifler 1.5 milyon civarı ama bence teklif 2.5 - 3 milyon olsa satarız diye düşünüyorum. basında linnese 8 milyon euro teklif var filan cıktı yalan teklif var italya liginde 4 milyon euroluk fatih hoca veto etti hem sağ bek hem sol bek oynayan linesi 4milyona satmak saçma olur hoca haklı bence ha teklif artarsa belki linneste gidemelir diye tahmin ediyorum
Marianoyu 2mye bile bıraksak kar. 4 m bonservisine para verildi kendisine yıllık 2.3 m euro garanti, max bonus 500k euro prim. Bunlar acayip yüksek maaşlar. Avrupada 500k maaş veren anca bulur şu anki haliyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt